Hoteller i nærheden af Urumqi Lufthavn, Ürümqi

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Urumqi Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Ürümqi, Kina - Urumqi (URC)
12. mar. — 13. mar.2
Ürümqi, Kina - Urumqi (URC)
tir. 12.3
ons. 13.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Urumqi Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Urumqi Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 573 hoteller i Urumqi Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Urumqi Lufthavn er .
Det her er nogle af de hoteller tæt på Urumqi Lufthavn (URC) med højest efterspørgsel. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og er fleksibel med datoer, så prøv at ændre i søgefunktionen i toppen af siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1237 Hongguang Hill Road, Shuimogou, Ürümqi, China
Hilton Urumqi tilbyder komfortable omgivelser, mens Ürümqi besøges. Det tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, indendørs bassin og ekspres check-ind/check-ud.
Pool
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
48 anmeldelser
Beliggenhed
8,3 km fra centrum
666 kr.
Hongqi Road, Urumqi, XJ, 93, Ürümqi, China
Jinjiang Inn Urumqi Hongqi Road ligger i Ürümqi og tilbyder gratis trådløst internet. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
6,7
God
13 anmeldelser
Beliggenhed
1,5 km fra centrum
179 kr.
669 Northern Youhao Road, Shayibake, Ürümqi, China
Der tilbydes indendørs bassin og limousine service, og Sheraton Urumqi Hotel er et luksuriøst sted at være i Ürümqi. Det omfatter sauna, jacuzzi og skønhedssalon.
Pool
Gratis wi-fi
9,0
Enestående
10 anmeldelser
Beliggenhed
2,4 km fra centrum
955 kr.
No. 1 Dongfeng Road, Ürümqi, China
Hoi Tak Hotel Urumchi tilbyder komfortable omgivelser, mens Ürümqi besøges. Det tilbyder indendørs bassin, sauna og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Beliggenhed
1,8 km fra centrum
282 kr.

Hotelpriser i Urumqi Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Urumqi Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Urumqi Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Hoteller med beliggenhed i nærheden af Urumqi Lufthavn (URC)-området sorteret efter pris og hotelklasse. For yderligere indsigt har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
Hongqi Road, Urumqi, XJ, 93, Ürümqi, China
179 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
669 Northern Youhao Road, Shayibake, Ürümqi, China
955 kr.
No. 1 Dongfeng Road, Ürümqi, China
282 kr.
1237 Hongguang Hill Road, Shuimogou, Ürümqi, China
666 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Urumqi Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Urumqi Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Brug kortet til at finde hoteller i nærheden af ​​Urumqi Lufthavn (URC) eller ejendomme, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Urumqi Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Urumqi Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 5. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Urumqi Lufthavn?

    Hilton Urumqi er et meget populært hotel i nærheden af Urumqi Lufthavn med en vurdering på 8,3 ud fra 48 anmeldelser. Conrad Urumqi (9,0 ud fra 10 anmeldelser) og Jin Jiang International Hotel Urumqi (7,2 ud fra 12 anmeldelser) er også højt vurderede hoteller i Urumqi Lufthavn. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

Find bedre resultater til din overnatning i Urumqi Lufthavn

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined