Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af University of KwaZulu-Natal, Durban

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af University of KwaZulu-Natal på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

University of KwaZulu-Natal - Durban, Sydafrika
23. apr. — 24. apr.2
University of KwaZulu-Natal - Durban, Sydafrika
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Overnatning i University of KwaZulu-Natal

Udforsk forskellige kvarterer og områder i University of KwaZulu-Natal for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på University of KwaZulu-Natal, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i University of KwaZulu-Natal

Find praktiske tips og viden om at overnatte i University of KwaZulu-Natal, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af University of KwaZulu-Natal?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af University of KwaZulu-Natal er 268 On Ridge Guesthouse, som er blevet anmeldt af 265 brugere og p.t. har en vurdering på 8,1/10. Andre steder med høj vurdering er Olive Room Bed And Breakfast og Laletsa Lodge, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,8/10 og 7,4/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i University of KwaZulu-Natal i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.685 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er Budget Hotel Tourist Inn, som er blevet vurderet til 7,5/10 ud fra 4.173 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i University of KwaZulu-Natal?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i University of KwaZulu-Natal har ligget på omkring 140 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af University of KwaZulu-Natal?

  133 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden University of KwaZulu-Natal af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i University of KwaZulu-Natal

Overvej alternative overnatninger i Durban
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Durban

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined