Hoteller i nærheden af Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn, Port Au Prince

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Port Au Prince, Haiti - Toussaint Louverture (PAP)
9. mar. — 10. mar.2
Port Au Prince, Haiti - Toussaint Louverture (PAP)
lør. 9.3
søn. 10.3
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn, Port Au Prince

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn for så lidt som 479 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Kemael Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 2. marts 2024.
I øjeblikket tilbyder de her hoteller den laveste pris pr. nat ud af dem, vi har fundet i nærheden af Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn (PAP). Da priser kan variere alt efter dato, så hvis du har mulighed for det, kan du ændre datoerne og sammenligne priserne.
Vis alle 163 hoteller
Tabarre 58, Rue C. Sylvain #4, Port Au Prince, Haiti
5,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
479 kr.
Gns. pr. nat
Delmas 53 #6, Port Au Prince, Haiti
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
544 kr.
Gns. pr. nat
27, Route de Clercine, Port Au Prince, Haiti
4,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
785 kr.
Gns. pr. nat
147, Avenue Jean Paul II, Turgeau, Port Au Prince, Haiti
3,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
992 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 2. marts 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser på hoteller pr. hotelklasse tæt på Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn(PAP). Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og dem, der tilbyder mest for pengene, i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
27, Route de Clercine, Port Au Prince, Haiti
785 kr.
Delmas 53 #6, Port Au Prince, Haiti
544 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
147, Avenue Jean Paul II, Turgeau, Port Au Prince, Haiti
992 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 2. marts 2024.
Rul ned og zoom ind på kortet for at finde ejendomme tæt på Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn (PAP). Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 2. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn?

    Et af de mest populære hoteller i nærheden af Port Au Prince Toussaint Louverture Lufthavn er Marriott Port-au-Prince Hotel, som er blevet anmeldt af 105 brugere og p.t. har en vurdering på 8,5/10. Andre steder med høj vurdering er Hotel Tabarre 'S Palace og Ideal Villa Hotel, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,0/10 og 7,1/10 af vores brugere.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined