Hoteller i nærheden af Tofino Long Beach Lufthavn, Tofino

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Tofino Long Beach Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Tofino, BC, Canada - Long Beach (YAZ)
8. mar. — 9. mar.2
Tofino, BC, Canada - Long Beach (YAZ)
fre. 8.3
lør. 9.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Tofino Long Beach Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Tofino Long Beach Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 163 hoteller i Tofino Long Beach Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 1. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Tofino Long Beach Lufthavn er .
Det her er nogle af hotellerne tæt på Tofino Long Beach Lufthavn ((YAZ)) med højeste efterspørgsel. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1258 Pacific Rim Highway, Tofino, BC, Canada
Hotel Zed Tofino er beliggende i Tofino og er udstyret med trådløst internet. Med de mange faciliteter, tilbyder dette charmerende hotel opbevaring af bagage, concierge og billetservice.
Gratis wi-fi
Parking
8,8
Enestående
735 anmeldelser
Beliggenhed
3,1 km fra centrum
909 kr.
1119 Pacific Rim Highway, Tofino, BC, Canada
Der er udstyret med sauna og jacuzzi, og BEST WESTERN Tin Wis Resort er beliggende i Tofino og tilbyder komfortabel overnatning. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
Parking
8,4
Enestående
899 anmeldelser
Beliggenhed
1,9 km fra centrum
1.229 kr.
1441 Pacific Rim Highway, Tofino, BC, Canada
Long Beach Lodge Resort er beliggende på Vancouver island, og tilbyder 4-stjernet overnatning såvel som jacuzzi og trådløst internet. Det er udstyret med sauna og et træningscenter.
Gratis wi-fi
9,2
Enestående
215 anmeldelser
Beliggenhed
5,3 km fra centrum
1.786 kr.
542 Campbell Street, Tofino, BC, Canada
Dette komfortable motel i Tofino tilbyder gratis trådløst internet, såvel som ekspres check-ind/check-ud og svømmebassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
Parking
8,7
Enestående
1077 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
737 kr.
500 Osprey Lane At Chesterman Beach, Tofino, BC, Canada
Med en beliggenhed i Tofino, byder Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant på 3-stjernet overnatning samt jacuzzi. Det er udstyret med komfortable værelser med et privat badeværelse og tekøkken.
Airport shuttle
Beliggenhed
2,8 km fra centrum
3.483 kr.

Hotelpriser i Tofino Long Beach Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Tofino Long Beach Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Tofino Long Beach Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 1. marts 2024.
Vi har fundet følgende hoteller tæt på Tofino Long Beach Lufthavn (YAZ) med forskellige priser og hotelklasser. For yderligere indsigt har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
542 Campbell Street, Tofino, BC, Canada
737 kr.
3 stjerner
3 stjerner
1119 Pacific Rim Highway, Tofino, BC, Canada
1.229 kr.
1258 Pacific Rim Highway, Tofino, BC, Canada
909 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
500 Osprey Lane At Chesterman Beach, Tofino, BC, Canada
3.483 kr.
1441 Pacific Rim Highway, Tofino, BC, Canada
1.786 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Tofino Long Beach Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Tofino Long Beach Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 1. marts 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på Tofino Long Beach Lufthavn (YAZ) og de områder, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Tofino Long Beach Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Tofino Long Beach Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 1. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Tofino Long Beach Lufthavn?

    Hotel Zed Tofino, som har en vurdering på 8,8 ud fra 735 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Tofino Long Beach Lufthavn. Andre populære overnatningssteder er Best Western Plus Tin Wis Resort med en gennemsnitsvurdering på 8,4 ud fra 901 anmeldelser og Pacific Sands Beach Resort med en vurdering på 9,1 ud fra 303 anmeldelser.

Find bedre resultater til din overnatning i Tofino Long Beach Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Tofino
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Tofino

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined