Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Tampere Hall, Tampere

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Tampere Hall på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Tampere Hall - Tampere, Finland
19. juni — 20. juni2
Tampere Hall - Tampere, Finland
ons. 19.6
tor. 20.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Tampere Hall

Opdag velkendte overnatningssteder i Tampere Hall, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 174 hoteller i Tampere Hall, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Tampere Hall er .
Disse hoteller er blandt de mest populære steder at bo for brugere, der besøger Tampere Hall. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Haemeenpuisto 47, Tampere, Pirkanmaa, Finland
Der er udstyret med sauna, og Scandic Tampere Hameenpuisto er beliggende i Tampere og tilbyder hyggeligt overnatning. Det tilbyder gratis Wi-Fi, døgnåben reception og mødelokaler.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
2166 anmeldelser
Beliggenhed
1,0 km fra centrum
735 kr.
Kalevan Puistotie 2, Tampere, Pirkanmaa, Finland
Med en beliggenhed i Tampere, byder Hotel Kauppi på moderne 3-stjernet overnatning samt sauna og indendørs bassin. Det tilbyder gratis Wi-Fi, opbevaring af bagage og legeplads.
Pool
Gratis wi-fi
Parking
8,3
Enestående
3705 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
815 kr.
Koskikatu 5, Tampere, Pirkanmaa, Finland
Med en beliggenhed under 10 minutters gang fra Tampere Busstation, byder hotellet sine gæster på et ideelt sted, når Tampere besøges. Det omfatter indendørs bassin, sauna og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Pool
Gratis wi-fi
7,7
God
3111 anmeldelser
Beliggenhed
0,2 km fra centrum
741 kr.

Hotelpriser i Tampere Hall

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Tampere Hall, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Tampere Hall til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juni 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Koskikatu 5, Tampere, Pirkanmaa, Finland
741 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Haemeenpuisto 47, Tampere, Pirkanmaa, Finland
735 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Tampere Hall

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Tampere Hall. Der er 174 hoteller i Tampere Hall, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Tampere Hall er .
Vis alle 174 ophold
Haemeenpuisto 47, Tampere, Pirkanmaa, Finland
1,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
735 kr.
Gns. pr. nat
Koskikatu 5, Tampere, Pirkanmaa, Finland
0,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
741 kr.
Gns. pr. nat
Kalevan Puistotie 2, Tampere, Pirkanmaa, Finland
1,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
815 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Tampere Hall

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Tampere Hall for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. juni 2024.
Naviger til de områder tæt på Tampere Hall, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Tampere Hall

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Tampere Hall, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Tampere Hall?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Tampere Hall er Dream Hostel & Hotel Tampere, som er blevet anmeldt af 2.555 brugere og p.t. har en vurdering på 8,2/10. Andre steder med høj vurdering er Courtyard by Marriott Tampere City og Forenom Aparthotel Tampere, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,7/10 og 7,3/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Bedwood Hostel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 7,4 ud fra 1.961 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Tampere Hall i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 22.643 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,6 ud fra 4.446 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Tampere Hall?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Tampere Hall er 567 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Tampere Hall?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Tampere Hall fra 477 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Tampere Hall?

  Der er så meget at se og lave i Tampere Hall, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Københavns Hovedbanegård, Times Square og Amsterdam Centraal. København er et godt sted at bo for at besøge Københavns Hovedbanegård, New York for at besøge Times Square og Amsterdam for at besøge Amsterdam Centraal.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Tampere Hall

Overvej alternative overnatninger i Tampere
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Tampere

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined