Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Tamarin Bay, Tamarin

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Tamarin Bay på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Tamarin Bay - Tamarin, Mauritius
24. apr. — 25. apr.2
Tamarin Bay - Tamarin, Mauritius
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Tamarin Bay

Opdag velkendte overnatningssteder i Tamarin Bay, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 6 hoteller i Tamarin Bay, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Tamarin Bay er .
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i området Tamarin Bay. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Tamarin Bay, Royal Road, Tamarin, Mauritius
Der er udstyret med sauna, svømmebassin og privat strand, og Veranda Tamarin Hotel & Spa er beliggende i Tamarin og tilbyder moderne overnatning. Desuden er der gratis offentlig parkeringsplads på stedet, og feriestedet byder på komfortable 3-stjernede værelser og en bar.
Gratis wi-fi
7,9
God
1142 anmeldelser
Beliggenhed
1,1 km fra centrum
714 kr.
Royal Road, Tamarin, Mauritius
Med en beliggenhed i Tamarin, byder denne Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel på blot en kort køretur fra Flic en Flac og udendørs bassin, privat strand og helpension. Det tilbyder 4-stjernede værelser med aircondition.
Gratis wi-fi
7,6
God
135 anmeldelser
Beliggenhed
1,7 km fra centrum
1.489 kr.

Hotelpriser i Tamarin Bay

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Tamarin Bay, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Tamarin Bay til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Tamarin Bay. For yderligere indsigt har vi også noteret de mest populære og bedste hoteller inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Tamarin Bay, Royal Road, Tamarin, Mauritius
714 kr.
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Tamarin Bay

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Tamarin Bay. Der er 6 hoteller i Tamarin Bay, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Tamarin Bay er .
Vis alle 6 ophold
Royal Road, Tamarin, Mauritius
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.489 kr.
Gns. pr. nat
Tamarin Bay, Royal Road, Tamarin, Mauritius
1,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
714 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Tamarin Bay

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Tamarin Bay for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på Tamarin Bay, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Tamarin Bay

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Tamarin Bay, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Tamarin Bay?

  Veranda Tamarin Hotel & Spa er et meget populært hotel i nærheden af Tamarin Bay med en vurdering på 7,9 ud fra 1.142 anmeldelser. Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel (7,6 ud fra 135 anmeldelser) er også et højt vurderet hotel i Tamarin Bay. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Tamarin Bay i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er vurderet til 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser og ligger tæt på Times Square.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Tamarin Bay?

  Hoteller i Tamarin Bay koster i gennemsnit 232 kr./nat ifølge data fra HotelsCombined fra de seneste 72 timer.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Tamarin Bay?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Tamarin Bay for helt ned til 197 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Tamarin Bay

Overvej alternative overnatninger i Tamarin
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Tamarin

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined