Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Sunway Lagoon Theme Park, Kuala Lumpur

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Sunway Lagoon Theme Park på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Sunway Lagoon Theme Park - Kuala Lumpur, Malaysia
25. квіт. — 26. квіт.2
Sunway Lagoon Theme Park - Kuala Lumpur, Malaysia
чт 25.4
пт 26.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Sunway Lagoon Theme Park

Opdag velkendte overnatningssteder i Sunway Lagoon Theme Park, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 146 hoteller i Sunway Lagoon Theme Park, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. квітень 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Sunway Lagoon Theme Park er .
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i området Sunway Lagoon Theme Park. Brugere kan bruge de tilgængelige filtre til at indsnævre deres søgning.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
No 20 & 22, Block J, Jalan Pjs 8/2, Kuala Lumpur, Malaysia
Dette hotel ligger i Bandar Sunway og har døgnåben reception, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og ekspres check-ind/check-ud. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.
Gratis wi-fi
5,4
Okay
122 anmeldelser
Beliggenhed
11,1 km fra centrum
98 kr.

Andre overnatningsmuligheder i Sunway Lagoon Theme Park

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Sunway Lagoon Theme Park. Der er 146 hoteller i Sunway Lagoon Theme Park, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. квітень 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Sunway Lagoon Theme Park er .
Vis alle 146 ophold
No 20 & 22, Block J, Jalan Pjs 8/2, Kuala Lumpur, Malaysia
11,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
98 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Sunway Lagoon Theme Park

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Sunway Lagoon Theme Park for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 18. квітень 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Sunway Lagoon Theme Park kvarterer, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Sunway Lagoon Theme Park

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Sunway Lagoon Theme Park, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 18. квітень 2024.
 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.834 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Sunway Lagoon Theme Park i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.746 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel (vurderet til 7,5 ud fra 4.195 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Sunway Lagoon Theme Park?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Sunway Lagoon Theme Park er 42 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Sunway Lagoon Theme Park?

  7 kr. pr. nat er den billigste pris for et hotel i Sunway Lagoon Theme Park, der er blevet fundet i vores data i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Sunway Lagoon Theme Park

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined