Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Sumilon Island, Oslob

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Sumilon Island på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Sumilon Island - Oslob, Cebu, Filippinerne
24. apr. — 25. apr.2
Sumilon Island - Oslob, Cebu, Filippinerne
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Sumilon Island

Opdag velkendte overnatningssteder i Sumilon Island, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 1 hoteller i Sumilon Island, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Sumilon Island er .
Disse hoteller er blandt de mest populære steder at bo for brugere, der besøger Sumilon Island. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Sumilon Island, Oslob, Philippines
Med en bekvem beliggenhed og udstyret med privat strand og endeløs pool, byder dette fredfyldte feriested på en kort køretur fra Santander (Cebu). Gæsterne har også adgang til gratis trådløst internet og parkering på stedet.
Pool
8,7
Enestående
292 anmeldelser
Beliggenhed
10,8 km fra centrum
1.433 kr.

Andre overnatningsmuligheder i Sumilon Island

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Sumilon Island. Der er 1 hoteller i Sumilon Island, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Sumilon Island er .
Vis alle 1 ophold
Sumilon Island, Oslob, Philippines
10,8 km fra centrum
Pool
1.433 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Sumilon Island

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Sumilon Island for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Sumilon Island, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Sumilon Island

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Sumilon Island, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Sumilon Island?

  Bluewater Sumilon Island Resort er et meget populært hotel i nærheden af Sumilon Island med en vurdering på 8,7 ud fra 292 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Sumilon Island i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Sumilon Island?

  Hoteller i Sumilon Island har en gennemsnitspris på 98 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Sumilon Island?

  Der er blevet fundet priser på hoteller i Sumilon Island for helt ned til 56 kr./nat i løbet af de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Sumilon Island

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined