Ferieboliger i Staten Island, NY

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Staten Island, NY, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Staten Island, NY, USA
30. juni — 1. juli2
Staten Island, NY, USA
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Fakta om overnatning i Staten Island

  • Hvor meget koster en feriebolig i Staten Island?

    Ferieboliger i Staten Island koster 1.273 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. december er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Staten Island i, og september er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 400 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.215 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Staten Island er bedst at bo i?

    Downtown er den bedste del af Staten Island at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Staten Island, søgte 100% af dem efter overnatning i Downtown-området i det seneste år. Luxury City Escape er den mest populære feriebolig i Downtown-området i Staten Island.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Bed & Breakfast i Staten Island?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Staten Island i kategorien Bed & Breakfast, har du 6 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Harbor House Bed and Breakfast, da den i øjeblikket er den mest populære Bed & Breakfast blandt vores brugere.