Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Sorrento Beach, Sorrento

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Sorrento Beach på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Sorrento Beach - Sorrento, WA, Australien
19. juni — 20. juni2
Sorrento Beach - Sorrento, WA, Australien
ons. 19.6
tor. 20.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Sorrento Beach

Opdag velkendte overnatningssteder i Sorrento Beach, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 20 hoteller i Sorrento Beach, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Sorrento Beach er .
Disse hoteller i nærheden af ​​Sorrento Beach ser den største aktivitet fra vores brugere i øjeblikket. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1 Padbury Circle, Sorrento, WA, Australia
Med en beliggenhed i Perth, er Quality Resort Sorrento Beach 40 minutter fra Perth Lufthavn og tilbyder jacuzzi, svømmebassin og sauna. Det tilbyder udsigt over oceanet og gratis Wi-Fi.
Gratis wi-fi
8,4
Enestående
859 anmeldelser
Beliggenhed
0,8 km fra centrum
960 kr.

Andre overnatningsmuligheder i Sorrento Beach

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Sorrento Beach. Der er 20 hoteller i Sorrento Beach, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Sorrento Beach er .
Vis alle 20 ophold
1 Padbury Circle, Sorrento, WA, Australia
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
960 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Sorrento Beach

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Sorrento Beach for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. juni 2024.
Uanset om du besøger Sorrento Beach for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Sorrento Beach

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Sorrento Beach, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Sorrento Beach?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Sorrento Beach er Quality Resort Sorrento Beach, som er blevet anmeldt af 859 brugere og p.t. har en vurdering på 8,4/10. Andre steder med høj vurdering er Sorrento Beach Bed & Breakfast, som har en vurdering på 9,1 ud fra 150 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Bedwood Hostel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 7,4/10 ud fra 1.947 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Sorrento Beach i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 22.610 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.431 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,6/10).

 • Hvad koster hoteller i Sorrento Beach?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i Sorrento Beach har ligget på omkring 527 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Sorrento Beach?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Sorrento Beach fra 458 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Sorrento Beach?

  Der er så meget at se og lave i Sorrento Beach, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Københavns Hovedbanegård, Times Square og Amsterdam Centraal. København er et godt sted at bo for at besøge Københavns Hovedbanegård, New York for at besøge Times Square og Amsterdam for at besøge Amsterdam Centraal.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Sorrento Beach

Overvej alternative overnatninger i Sorrento
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Sorrento

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined