Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Hoteller i nærheden af Shijiazhuang Daguocun Lufthavn, Shijiazhuang

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Shijiazhuang Daguocun Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Shijiazhuang, Kina - Daguocun (SJW)
29. feb. — 1. mar.2
Shijiazhuang, Kina - Daguocun (SJW)
tor. 29.2
fre. 1.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Shijiazhuang Daguocun Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 754 hoteller i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 22. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn er .
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn (SJW)-området. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og er fleksibel med datoer, så prøv at ændre i søgefunktionen i toppen af siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
No. 145 Zhong Shan Xi Road, Shijiazhuang, China
Der er udstyret med butlerservice Hebei Century Hotel, som tilbyder premium 5-stjernet overnatning. Kun en kort gåtur fra Shijiazhuang Railway Station, har hotellet en tilgængelig beliggenhed, hvilket gør det til et ideelt sted at være mens Shijiazhuang besøges.
Pool
Gratis wi-fi
Parking
8,0
Enestående
2 anmeldelser
Beliggenhed
0,4 km fra centrum
641 kr.
No.37 West Hua'an Road, Shijiazhuang, China
Guohao Hotel tilbyder 4-stjernet overnatning i Shijiazhuang. Gæsterne har adgang til skønhedssalon og sauna.
Med aircondition
Beliggenhed
15,3 km fra centrum
317 kr.
15 Yuhua Road West, Shijiazhuang, China
Med en beliggenhed i Shijiazhuang, byder Holiday Inn Shijiazhuang Central på moderne overnatning, blot en køretur fra Ocean Department Store. Nogle af populære bekvemmeligheder på dette hyggelige 4-stjernede hotel, inkluderer jacuzzi og indendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
8,4
Enestående
38 anmeldelser
Beliggenhed
0,8 km fra centrum
365 kr.

Overnatning i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 22. februar 2024.
Naviger til de områder i nærheden af ​​Shijiazhuang Daguocun Lufthavn (SJW), du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 22. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Shijiazhuang Daguocun Lufthavn?

    Shijiazhuang Daguocun Lufthavn er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Hilton Shijiazhuang, som p.t. har en vurdering på 8,8. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Holiday Inn Shijiazhuang Central, som er vurderet til 8,4 ud fra 38 brugere.

Find bedre resultater til din overnatning i Shijiazhuang Daguocun Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Shijiazhuang
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Shijiazhuang

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined