Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Sanxia Old Street, Sanxia District

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Sanxia Old Street på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Sanxia Old Street - Sanxia District, Taiwan
27. apr. — 28. apr.2
Sanxia Old Street - Sanxia District, Taiwan
lør. 27.4
søn. 28.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Sanxia Old Street, Sanxia District

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Sanxia Old Street, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Sanxia Old Street for så lidt som 440 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Sanxia Old Street, der kan bookes til denne pris. Bear hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Sanxia Old Street. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Sanxia Old Street. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 3 hoteller
No.213, Dade Rd, Sanxia District, Taiwan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
440 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Sanxia Old Street

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Sanxia Old Street. Der er 3 hoteller i Sanxia Old Street, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Sanxia Old Street er .
Vis alle 3 ophold
No.213, Dade Rd, Sanxia District, Taiwan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
440 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Sanxia Old Street

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Sanxia Old Street for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 20. april 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Sanxia Old Street kvarterer, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Sanxia Old Street

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Sanxia Old Street, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 20. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Sanxia Old Street?

  Sanxia Old Street er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Bear hotel, som p.t. har en vurdering på 8,5. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Ching Ching Motel, som er vurderet til 7,1 ud fra 893 brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård er Tivoli Hotel (vurderet til 8,0/10 ud fra 10.834 anmeldelser).

 • Hvilket hotel er godt i Sanxia Old Street i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.745 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel (vurderet til 7,5 ud fra 4.195 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Sanxia Old Street?

  147 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Sanxia Old Street. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Sanxia Old Street?

  147 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Sanxia Old Street af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Sanxia Old Street

Overvej alternative overnatninger i Sanxia District
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Sanxia District

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined