Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Saitama-Shintoshin Railway Station, Saitama

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Saitama-Shintoshin Railway Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Saitama-Shintoshin Railway Station - Saitama, Japan
23. apr. — 24. apr.2
Saitama-Shintoshin Railway Station - Saitama, Japan
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Saitama-Shintoshin Railway Station

Opdag velkendte overnatningssteder i Saitama-Shintoshin Railway Station, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 7 hoteller i Saitama-Shintoshin Railway Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Saitama-Shintoshin Railway Station er .
Dette er nogle af hotellerne i nærheden af ​​Saitama-Shintoshin Railway Station med den største efterspørgsel. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
3-2 Shintoshin, Chuo-ku, Saitama City, Saitama, Saitama, Japan
The Mark Grand Hotel tilbyder komfortabel 3-stjernet overnatning i Saitama. Det tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, sauna og indendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
8,1
Enestående
729 anmeldelser
Beliggenhed
2,8 km fra centrum
414 kr.

Hotelpriser i Saitama-Shintoshin Railway Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Saitama-Shintoshin Railway Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Saitama-Shintoshin Railway Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
En oversigt over den gennemsnitlige pris på hoteller efter hotelklasse i Saitama-Shintoshin Railway Station. For yderligere indsigt har vi også noteret de mest populære og bedste hoteller inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
3-2 Shintoshin, Chuo-ku, Saitama City, Saitama, Saitama, Japan
414 kr.
2-173 Sakuragi-Cho, Saitama, Japan
400 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
1-7-5 Sakuragicho, Omiya-ku, Saitama, Japan
493 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Saitama-Shintoshin Railway Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Saitama-Shintoshin Railway Station. Der er 7 hoteller i Saitama-Shintoshin Railway Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Saitama-Shintoshin Railway Station er .
Vis alle 7 ophold
Kishiki-cho 4-262-1, Saitama, Japan
2,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
421 kr.
Gns. pr. nat
1-7-5 Sakuragicho, Omiya-ku, Saitama, Japan
3,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
493 kr.
Gns. pr. nat
2-173 Sakuragi-Cho, Saitama, Japan
3,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
400 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Saitama-Shintoshin Railway Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Saitama-Shintoshin Railway Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Saitama-Shintoshin Railway Station, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Saitama-Shintoshin Railway Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Saitama-Shintoshin Railway Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Saitama-Shintoshin Railway Station?

  Candeo Hotels Omiya (8,3/10 ud fra 4.293 anmeldelser), Hotel Metropolitan Saitama-Shintoshin (8,9/10 ud fra 1.080 anmeldelser) og Palace Hotel Omiya (8,0/10 ud fra 899 anmeldelser) er alle højt vurderede overnatningssteder i nærheden af Saitama-Shintoshin Railway Station.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Saitama-Shintoshin Railway Station i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.685 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Budget Hotel Tourist Inn (vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Saitama-Shintoshin Railway Station?

  112 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Saitama-Shintoshin Railway Station. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Saitama-Shintoshin Railway Station?

  91 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Saitama-Shintoshin Railway Station af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Saitama-Shintoshin Railway Station

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined