Hoteller i nærheden af Rijeka Lufthavn, Rijeka

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Rijeka Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Rijeka, Kroatien - Rijeka (RJK)
5. mar. — 6. mar.2
Rijeka, Kroatien - Rijeka (RJK)
tir. 5.3
ons. 6.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Rijeka Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Rijeka Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 2.656 hoteller i Rijeka Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 27. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Rijeka Lufthavn er .
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i Rijeka Lufthavn (RJK)-området. Brugere kan bruge de tilgængelige filtre til at indsnævre deres søgning.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Adamicev gat, Rijeka, Croatia
Botel Marina Rijeka tilbyder komfortable omgivelser, mens Rijeka besøges. Det tilbyder terrasse, børneklub og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
8,0
Enestående
1232 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
546 kr.
Splitska 2, Rijeka, Croatia
Med en beliggenhed tæt på Rijeka Train Station, byder dette komfortable bed and breakfast, som har en bekvem beliggenhed for dem som gerne vil opleve Rijeka og dets omgivelser. Det tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, mødelokaler og svømmebassin.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
7,3
God
497 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
550 kr.

Hotelpriser i Rijeka Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Rijeka Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Rijeka Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 27. februar 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at reservere et hotel tæt på Rijeka Lufthavn (RJK) kategoriseret efter hotelklasse. Vi har fremhævet nogle af de mest populære ejendomme i følge vores brugere og har også fundet dem, der tilbyder mest for pengene, i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
Adamicev gat, Rijeka, Croatia
546 kr.
3 stjerner
3 stjerner
Splitska 2, Rijeka, Croatia
550 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Rijeka Lufthavn

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Rijeka Lufthavn. Der er 2.656 hoteller i Rijeka Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 27. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Rijeka Lufthavn er .
Vis alle 2.656 ophold
Adamicev gat, Rijeka, Croatia
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
546 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Rijeka Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Rijeka Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 27. februar 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på Rijeka Lufthavn (RJK) eller de attraktioner, du planlægger at besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Rijeka Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Rijeka Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 27. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Rijeka Lufthavn?

    1.917 anmeldelser har vurderet Hotel Jadran med et gennemsnit på 8,6/10. Det kan også være en god idé at se på Apartment Patricia, som er blevet vurderet til 9,4/10 ud fra 57 anmeldelser. Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 9,1/10 ud fra 3.007 anmeldelser.

Find bedre resultater til din overnatning i Rijeka Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Rijeka
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Rijeka

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined