Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Rhodes University, Grahamstown

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Rhodes University på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Rhodes University - Grahamstown, Sydafrika
29. juni — 30. juni2
Rhodes University - Grahamstown, Sydafrika
lør. 29.6
søn. 30.6
... med flere

Overnatning i Rhodes University

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Rhodes University for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 22. juni 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på Rhodes University, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Rhodes University

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Rhodes University, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 22. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Rhodes University?

  8A Grahamstown (9,5/10 ud fra 257 anmeldelser), Jenny's Guest House (8,3/10 ud fra 118 anmeldelser) og Milner Manor (8,9/10 ud fra 285 anmeldelser) er alle højt vurderede overnatningssteder i nærheden af Rhodes University.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Bedwood Hostel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 7,4 ud fra 2.017 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Rhodes University i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 22.698 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er Budget Hotel Tourist Inn, som er blevet vurderet til 7,6/10 ud fra 4.487 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Rhodes University?

  Hoteller i Rhodes University har en gennemsnitspris på 405 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Rhodes University?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Rhodes University har priser på helt ned til 398 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Rhodes University?

  De mest populære seværdigheder i Rhodes University er Københavns Hovedbanegård (i København), Times Square (i New York) og Amsterdam Centraal (i Amsterdam) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Rhodes University

Overvej alternative overnatninger i Grahamstown
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Grahamstown

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined