Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hoteller i Reinickendorf, Berlin

Søg efter og sammenlign hoteller i Reinickendorf, Berlin på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Reinickendorf - Berlin, Tyskland
19. juli — 20. juli2
Reinickendorf - Berlin, Tyskland
fre. 19.7
lør. 20.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i Reinickendorf, Berlin

Opdag velkendte overnatningssteder i Reinickendorf, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 67 hoteller i Reinickendorf, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Reinickendorf er 434 kr. pr. nat.
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i området Reinickendorf. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Koegelstrasse, 12-13, Berlin, Germany
Good Morning Berlin City West tilbyder moderne indkvartering i Berlin, og er en kort gåtur fra Kurt-Schumacher-Platz Underground Station. Det tilbyder trådløst internet, døgnåben reception og concierge.
Gratis wi-fi
6,7
God
2112 anmeldelser
Beliggenhed
7,3 km fra centrum
465 kr.
Alt-Reinickendorf 4-5, Berlin, Germany
Ibis Hotel Berlin Airport Tegel er beliggende i Berlin og tilbyder tagterrase. Med de mange faciliteter, har dette moderne hotel mødelokaler, ekspres check-ind/check-ud og døgnåben reception.
Gratis wi-fi
6,9
God
2182 anmeldelser
Beliggenhed
6,8 km fra centrum
534 kr.
Am Borsigturm 1A, Berlin, Germany
Med en beliggenhed i Berlin, er Hotel am Borsigturm omgivet af forskellige populære butikker, og er få minutter til fods fra Borsigwerke Underground Station. Gæsterne kan også benytte gratis trådløst internet i løbet af deres ophold.
Gratis wi-fi
8,4
Enestående
2449 anmeldelser
Beliggenhed
10,7 km fra centrum
636 kr.

Tips til at boooke hotel i Reinickendorf

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Reinickendorf Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Billigste måned:april
Dyreste måned:juli
Gennemsnitspris i Reinickendorf:434 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:116 kr. pr. nat
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:fredag
153 kr. - 658 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
188 kr. - 1.148 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Hotelpriser i Reinickendorf

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Reinickendorf, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Reinickendorf til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juli 2024.
En oversigt over den gennemsnitlige pris på hoteller efter hotelklasse i Reinickendorf. Skift datoerne øverst på siden for at se flere muligheder i Reinickendorf.
2 eller færre stjerner
Alt-Reinickendorf 4-5, Berlin, Germany
534 kr.
3 stjerner
Koegelstrasse, 12-13, Berlin, Germany
465 kr.
4+ stjerner
Am Borsigturm 1A, Berlin, Germany
636 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Reinickendorf

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Reinickendorf for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Naviger til de områder i Reinickendorf, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Reinickendorf, Berlin

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Reinickendorf, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Reinickendorf?

  2.449 anmeldelser har vurderet Hotel am Borsigturm med et gennemsnit på 8,4/10. Det kan også være en god idé at se på Victor's Residenz-Hotel Berlin Tegel, som er blevet vurderet til 7,7/10 ud fra 1.888 anmeldelser. Pension Hubertus kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,0/10 ud fra 378 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Staatsoper Unter den Linden er godt?

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz er et hotel i nærheden af Staatsoper Unter den Linden, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 7,5 ud fra 21.554 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Reinickendorf i nærheden af Berlin City Centre?

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz er det hotel, som ligger tæt på Berlin City Centre, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.554 anmeldelser vurderet det til 7,5/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Berlin Hauptbahnhof?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Berlin Hauptbahnhof, kan du overveje Hotel Adlon Kempinski Berlin (vurderet til 9,2 ud fra 4.226 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Reinickendorf?

  158 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Reinickendorf. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvad koster et billigt hotel i Reinickendorf?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Reinickendorf har priser på helt ned til 144 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Reinickendorf?

  Staatsoper Unter den Linden, Berlin City Centre og Berlin Hauptbahnhof er de mest populære seværdigheder i Reinickendorf ifølge vores data. Du kan opleve Staatsoper Unter den Linden, hvis du har planer om at besøge Berlin. Du kan besøge Berlin City Centre, hvis du bor i Berlin. Berlin Hauptbahnhof er inden for rækkevidde, mens du opholder dig i Berlin.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Reinickendorf

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined