Hoteller i nærheden af Praia Nelson Mandela Lufthavn, Praia

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Praia Nelson Mandela Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Praia, Kap Verde - Nelson Mandela (RAI)
8. mar. — 9. mar.2
Praia, Kap Verde - Nelson Mandela (RAI)
fre. 8.3
lør. 9.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Praia Nelson Mandela Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Praia Nelson Mandela Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 386 hoteller i Praia Nelson Mandela Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 1. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Praia Nelson Mandela Lufthavn er .
Det her er nogle af hotellerne tæt på Praia Nelson Mandela Lufthavn ((RAI)) med højeste efterspørgsel. Prøv at ændre datoer eller værelser og gæster, hvis du ikke ser den løsning, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Rua Figueira da Foz, Praia, Cape Verde
Hotel Santiago Praia ligger i Praia og tilbyder gratis trådløst internet. Det tilbyder 3-stjernede værelser med aircondition.
Gratis wi-fi
Beliggenhed
2,5 km fra centrum
592 kr.
Rua Serpa Pinto, 35, Praia, Cape Verde
Hotel Santa Maria Praia er beliggende i Praia og er tæt på områdets populære attraktioner. Det tilbyder gratis trådløst internet.
Gratis wi-fi
7,3
God
1001 anmeldelser
Beliggenhed
1,7 km fra centrum
413 kr.
Palmarejo Baixo, 2, Praia, Cape Verde
Hotel Healthclub Vivi & Korpore tilbyder komfortabel 3-stjernet overnatning i Praia. Det tilbyder indendørs bassin, massage og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
Parking
7,4
God
326 anmeldelser
Beliggenhed
3,3 km fra centrum
207 kr.
Rua da Alfandega Praia, Praia, Cape Verde
Beramar Hotel tilbyder komfortable omgivelser, mens Praia besøges. Dem der opholder sig på ejendommen kan også benytte trådløst internet.
Gratis wi-fi
Beliggenhed
2,4 km fra centrum
647 kr.

Overnatning i Praia Nelson Mandela Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Praia Nelson Mandela Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 1. marts 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på Praia Nelson Mandela Lufthavn (RAI) og de områder, du planlægger at besøge. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Praia Nelson Mandela Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Praia Nelson Mandela Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 1. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Praia Nelson Mandela Lufthavn?

    Aparthotel Praiano er et meget populært hotel i nærheden af Praia Nelson Mandela Lufthavn med en vurdering på 8,4 ud fra 280 anmeldelser. Cactus Guest House (8,6 ud fra 66 anmeldelser) og Hotel Pérola (7,9 ud fra 534 anmeldelser) er også højt vurderede hoteller i Praia Nelson Mandela Lufthavn. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

Find bedre resultater til din overnatning i Praia Nelson Mandela Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Praia
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Praia

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined