Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Togstationen Praha-Holyne, Prag

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Togstationen Praha-Holyne på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Togstationen Praha-Holyne - Prag, Prague Region, Tjekkiet
27. apr. — 28. apr.2
Togstationen Praha-Holyne - Prag, Prague Region, Tjekkiet
lør. 27.4
søn. 28.4
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Togstationen Praha-Holyne

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Togstationen Praha-Holyne. Der er 3 hoteller i Togstationen Praha-Holyne, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Togstationen Praha-Holyne er .
Vis alle 3 ophold
K Sopce 30, Prague, Prague Region, Czech Republic
7,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
660 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Togstationen Praha-Holyne

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Togstationen Praha-Holyne for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 20. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Togstationen Praha-Holyne, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Togstationen Praha-Holyne

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Togstationen Praha-Holyne, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 20. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Togstationen Praha-Holyne?

  590 anmeldelser har vurderet Volcano Spa Hotel med et gennemsnit på 8,6/10. Det kan også være en god idé at se på Suite Ohrada, som er blevet vurderet til 7,8/10 ud fra 235 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.834 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Togstationen Praha-Holyne i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 21.745 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.195 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Togstationen Praha-Holyne?

  Hoteller i Togstationen Praha-Holyne har en gennemsnitspris på 70 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Togstationen Praha-Holyne?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Togstationen Praha-Holyne har priser på helt ned til 63 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Togstationen Praha-Holyne

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined