Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Cmentarz Powązkowski, Warszawa

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Cmentarz Powązkowski på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Cmentarz Powązkowski - Warszawa, Polen
30. Apr — 1. May2
Cmentarz Powązkowski - Warszawa, Polen
Tue 30.4
Wed 1.5
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Cmentarz Powązkowski

Opdag velkendte overnatningssteder i Cmentarz Powązkowski, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 177 hoteller i Cmentarz Powązkowski, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. April 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Cmentarz Powązkowski er .
Dette er nogle af hotellerne i nærheden af ​​Cmentarz Powązkowski med den største efterspørgsel. Brugere, der søger flere muligheder, kan justere indstillingerne i søgeformularen øverst på siden.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Muranowska 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
Med en bekvem beliggenhed i hjertet af byen, vil dette 3-stjernede hotel være en ideel base i Warszawa. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
10187 anmeldelser
Beliggenhed
2,8 km fra centrum
448 kr.
Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland
Med en beliggenhed i Warszawa, byder Ibis Warszawa Centrum på moderne overnatning, blot en køretur fra Det Kongelige Slot, Warsaw og Warsaw Old Town. Med de mange faciliteter, tilbyder dette hyggelige hotel døgnåben reception, børnepasning og mødelokaler.
Gratis wi-fi
8,5
Enestående
6296 anmeldelser
Beliggenhed
2,2 km fra centrum
403 kr.
Al. Jana Pawla II 80/D44, Warsaw, Mazowieckie, Poland
Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil denne 3-stjernede hotelejendom være en fantastisk base i Warszawa. Det tilbyder også sauna, jacuzzi og indendørs bassin.
Gratis wi-fi
7,5
God
228 anmeldelser
Beliggenhed
3,3 km fra centrum
381 kr.

Hotelpriser i Cmentarz Powązkowski

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Cmentarz Powązkowski, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Cmentarz Powązkowski til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. April 2024.
En oversigt over den gennemsnitlige pris på hoteller efter hotelklasse i Cmentarz Powązkowski. Du finder også de mest populære hoteller, og dem, hvor mang får mest for pengene, inden for hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland
403 kr.
3 stjerner
3 stjerner
Muranowska 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
448 kr.
Al. Jana Pawla II 80/D44, Warsaw, Mazowieckie, Poland
381 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Cmentarz Powązkowski

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Cmentarz Powązkowski. Der er 177 hoteller i Cmentarz Powązkowski, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. April 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Cmentarz Powązkowski er .
Vis alle 177 ophold
Al. Jana Pawla II 80/D44, Warsaw, Mazowieckie, Poland
3,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
381 kr.
Gns. pr. nat
Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland
2,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
403 kr.
Gns. pr. nat
Muranowska 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
2,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
448 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Cmentarz Powązkowski

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Cmentarz Powązkowski for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. April 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Cmentarz Powązkowski kvarterer, du planlægger at besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Cmentarz Powązkowski

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Cmentarz Powązkowski, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. April 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Cmentarz Powązkowski?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Cmentarz Powązkowski er Ibis Warszawa Stare Miasto, som er blevet anmeldt af 10.183 brugere og p.t. har en vurdering på 8,3/10. Andre steder med høj vurdering er ibis Warszawa Centrum og Kazou Residence Arkadia, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,5/10 og 8,9/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,0 ud fra 10.848 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Cmentarz Powązkowski i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 21.853 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel (vurderet til 7,5 ud fra 4.212 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Cmentarz Powązkowski?

  Hoteller i Cmentarz Powązkowski har en gennemsnitspris på 133 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Cmentarz Powązkowski?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Cmentarz Powązkowski har priser på helt ned til 119 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Cmentarz Powązkowski

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined