Ferieboliger i Pangkor, Malaysia

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Pangkor, Malaysia, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Pangkor, Malaysia
2. juli — 3. juli2
Pangkor, Malaysia
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Pangkor, Malaysia

OYO 44084 Ombak Inn Chalet
6,8 God
Pangkor, Malaysia
Vis på kort
3,8 km fra bycentrum, Pangkor, Malaysia 

Denne komfortable hytte i Teluk Nipah tilbyder gratis Wi-Fi, såvel som ekspres check-ind/check-ud og døgnåben reception. Det tilbyder tour desk, terrasse og grill/picnic område.

78 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Pangkor

Fakta om overnatning i Pangkor

  • Hvor meget koster en feriebolig i Pangkor?

    Ferieboliger i Pangkor koster 414 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. september er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Pangkor i, og september er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 94 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 354 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig i Pangkor er bedst?

    Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er OYO 44084 Ombak Inn Chalet den bedste feriebolig i Pangkor og har en bedømmelse på 6,8/10 fra 441 anmeldelser.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Resort i Pangkor?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Pangkor i kategorien Resort, har du 26 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Coral Bay Resort, da den i øjeblikket er den mest populære Resort blandt vores brugere.