Ferieboliger i Odivelas, Portugal

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Odivelas, Portugal, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Odivelas, Portugal
30. juni — 1. juli2
Odivelas, Portugal
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Overnatning i Odivelas

Fakta om overnatning i Odivelas

 • Hvor meget koster en feriebolig i Odivelas?

  Ferieboliger i Odivelas koster 544 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. august er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Odivelas i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 234 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 524 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Lissabon?

  Quinta Nova Guest Room er den feriebolig i Odivelas der er tættest på Lufthavn: Lissabon, som ligger i en afstand af 4,7 km.

 • Hvilken del af Odivelas er bedst at bo i?

  Santa Maria Maior er den bedste del af Odivelas at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Odivelas, søgte 96% af dem efter overnatning i Santa Maria Maior-området i det seneste år. Alfama Dream Apartments er den mest populære feriebolig i Santa Maria Maior-området i Odivelas.

 • Er der nogen ferieboliger af typen Gæstehus i Odivelas?

  Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Odivelas i kategorien Gæstehus, har du 3 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Guest House Guerra Junqueiro, da den i øjeblikket er den mest populære Gæstehus blandt vores brugere.