Ferieboliger i Carcavelos, Portugal

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Carcavelos, Portugal, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Carcavelos, Portugal
2. juli — 3. juli2
Carcavelos, Portugal
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Fakta om overnatning i Carcavelos

  • Hvor meget koster en feriebolig i Carcavelos?

    Ferieboliger i Carcavelos koster 714 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. september er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Carcavelos i, og juli er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 343 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 631 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Carcavelos er bedst at bo i?

    Santa Maria Maior er den bedste del af Carcavelos at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Carcavelos, søgte 96% af dem efter overnatning i Santa Maria Maior-området i det seneste år. Alfama Dream Apartments er den mest populære feriebolig i Santa Maria Maior-området i Carcavelos.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Gæstehus i Carcavelos?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Carcavelos i kategorien Gæstehus, har du 6 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Dumont Lisbon Guesthouse, da den i øjeblikket er den mest populære Gæstehus blandt vores brugere.