Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Ochheuteal Beach, Krong Preah Sihanouk

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Ochheuteal Beach på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Ochheuteal Beach - Krong Preah Sihanouk, Cambodja
23. apr. — 24. apr.2
Ochheuteal Beach - Krong Preah Sihanouk, Cambodja
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Ochheuteal Beach

Opdag velkendte overnatningssteder i Ochheuteal Beach, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 36 hoteller i Ochheuteal Beach, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Ochheuteal Beach er .
Disse hoteller i nærheden af ​​Ochheuteal Beach ser den største aktivitet fra vores brugere i øjeblikket. Brugere kan bruge de tilgængelige filtre til at indsnævre deres søgning.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Serendipity Road, Group 9, Krong Preah Sihanouk, Cambodia
Med en beliggenhed i Sihanoukville, byder Aristocrat Residence & Hotel på en kort køretur fra Otres Beach Victory Beach. Det tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, udendørs bassin og ekspres check-ind/check-ud.
Gratis wi-fi
Parking
7,3
God
176 anmeldelser
Beliggenhed
0,9 km fra centrum
484 kr.

Andre overnatningsmuligheder i Ochheuteal Beach

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Ochheuteal Beach. Der er 36 hoteller i Ochheuteal Beach, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Ochheuteal Beach er .
Vis alle 36 ophold
Serendipity Road, Group 9, Krong Preah Sihanouk, Cambodia
0,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
484 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Ochheuteal Beach

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Ochheuteal Beach for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Ochheuteal Beach områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Ochheuteal Beach

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Ochheuteal Beach, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Ochheuteal Beach?

  Sunset Lounge (8,2/10 ud fra 530 anmeldelser), Aristocrat Residence And Hotel (7,3/10 ud fra 176 anmeldelser) og La Vogue Boutique Hotel & Casino (7,8/10 ud fra 141 anmeldelser) er alle højt vurderede overnatningssteder i nærheden af Ochheuteal Beach.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Ochheuteal Beach i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.685 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  4.173 anmeldelser på HotelsCombined af Budget Hotel Tourist Inn vurderer det til 7,5/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal.

 • Hvad koster hoteller i Ochheuteal Beach?

  154 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Ochheuteal Beach. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Ochheuteal Beach?

  112 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Ochheuteal Beach af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Ochheuteal Beach

Overvej alternative overnatninger i Krong Preah Sihanouk
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Krong Preah Sihanouk

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined