Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Hoteller i nærheden af Ningbo Lufthavn, Ningbo

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Ningbo Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Ningbo, Kina - Ningbo (NGB)
28. feb. — 29. feb.2
Ningbo, Kina - Ningbo (NGB)
ons. 28.2
tor. 29.2
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Ningbo Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Ningbo Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 1.334 hoteller i Ningbo Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 21. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Ningbo Lufthavn er .
Det her er nogle af hotellerne tæt på Ningbo Lufthavn ((NGB)) med højeste efterspørgsel. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og er fleksibel med datoer, så prøv at ændre i søgefunktionen i toppen af siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
129 Yaohang Street, Ningbo, China
Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil dette 4-stjernede hotel være en ideel base i Ningbo. Det tilbyder også sauna og udendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
8,1
Enestående
88 anmeldelser
Beliggenhed
1,1 km fra centrum
483 kr.
No 18 Jianning Street, Ningbo, China
Novotel Ningbo East tilbyder komfortabel 4-stjernet overnatning i Ningbo. Det har et fitnesscenter, samt børneklub, ekspres check-ind/check-ud og døgnåben reception.
Gratis wi-fi
Parking
8,5
Enestående
48 anmeldelser
Beliggenhed
6,7 km fra centrum
345 kr.
No.88 Yuyuan Road, Yinzhou, Ningbo, China
Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil dette 5-stjernede hotel være en ideel base i Ningbo. Det tilbyder også sauna, svømmebassin og jacuzzi.
Pool
Gratis wi-fi
8,6
Enestående
74 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
773 kr.
No.50 North Caihong Road, Yinzhou, Ningbo, China
Med en beliggenhed i centrum af Ningbo, er dette hotel udstyret med en smarte restaurant, og natklub. Det tilbyder fremragende fitnessfaciliteter, som inkluderer udendørs tennisbaner og indendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
Parking
7,9
God
46 anmeldelser
Beliggenhed
1,9 km fra centrum
684 kr.
777 Xin Hui Road National Hi-Tech Zone, Yinzhou, Ningbo, China
Der er udstyret med indendørs bassin, og InterContinental Ningbo er beliggende i Ningbo og tilbyder charmerende overnatning. Det er også udstyret med ekspres check-ind/check-ud, børneklub og dansesal.
Pool
Gratis wi-fi
8,6
Enestående
14 anmeldelser
Beliggenhed
7,3 km fra centrum
808 kr.
729 North Road, Yinzhou District, Ningbo, China
Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil dette 5-stjernede hotel være en fantastisk base i Ningbo. Det tilbyder sauna, indendørs bassin og jacuzzi.
Pool
Gratis wi-fi
Parking
8,5
Enestående
34 anmeldelser
Beliggenhed
7,1 km fra centrum
580 kr.
Number 2 Lingqiao Road, Haishu, Ningbo, China
Med en bekvem beliggenhed i centrum af byen, vil dette 4-stjernede hotel være en ideel base i Ningbo. Det omfatter gratis trådløst internet på alle offentlige områder, sauna og indendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Beliggenhed
1,9 km fra centrum
455 kr.
No. 288 Nanmen Street, Hushan District, Ningbo, China
Quintessence Guomai Hotel ligger i Ningbo og tilbyder gratis trådløst internet. Med de adskillige faciliteter, tilbyder dette elegante hotel massage, mødelokaler og ekspres check-ind/check-ud.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Beliggenhed
43,9 km fra centrum
186 kr.
455 Mayuan Road, Haishu, Ningbo, China
Med en bekvem beliggenhed i centrum af byen, vil dette 4-stjernede hotel være en ideel base i Ningbo. Det er tæt på områdets attraktioner, og er er 10 minutter til fods fra Ningbo Railway Station.
Beliggenhed
1,9 km fra centrum
407 kr.
No. 301 Sishan Road, Cixi, Ningbo, China
CiXi Hangzhou Bay Hotel tilbyder komfortabel 4-stjernet overnatning i Ningbo. Det har et træningscenter, samt indendørs bassin, udendørs tennisbaner og sauna.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Beliggenhed
43,4 km fra centrum
449 kr.

Billigste hoteller i nærheden af Ningbo Lufthavn, Ningbo

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Ningbo Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Ningbo Lufthavn for så lidt som 684 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Ningbo Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Landison Xiang Shan Gold Coast Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Ningbo Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 21. februar 2024.
Ud af hotellerne i nærheden af Ningbo Lufthavn (NGB), som vi har funder, er de her dem med den laveste pris. Hvis du er fleksibel med hvornår du kan ankomme og tage afsted, så brug søgefunktionen for at sammenligne priser for andre datoer.
Vis alle 1.334 hoteller
Songlanshan Coast Resort, Ningbo, China
63,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
684 kr.
Gns. pr. nat
Minan Road East 99, Yinzhou, Ningbo, China
7,0 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
753 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Ningbo Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Ningbo Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Ningbo Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 21. februar 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at reservere et hotel tæt på Ningbo Lufthavn (NGB) kategoriseret efter hotelklasse. For yderligere indsigt har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
No. 288 Nanmen Street, Hushan District, Ningbo, China
186 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
No.88 Yuyuan Road, Yinzhou, Ningbo, China
773 kr.
No.50 North Caihong Road, Yinzhou, Ningbo, China
684 kr.
729 North Road, Yinzhou District, Ningbo, China
580 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Ningbo Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Ningbo Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 21. februar 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på Ningbo Lufthavn (NGB) og de områder, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger, og det giver dig mulighed for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Ningbo Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Ningbo Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 21. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Ningbo Lufthavn?

    Et af de mest populære hoteller i nærheden af Ningbo Lufthavn er Crowne Plaza City Center Ningbo, som er blevet anmeldt af 88 brugere og p.t. har en vurdering på 8,1/10. Andre steder med høj vurdering er Novotel Ningbo East og Wyndham Grand Plaza Royale Ningbo, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,5/10 og 9,0/10 af vores brugere.

Find bedre resultater til din overnatning i Ningbo Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Ningbo
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Ningbo

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined