Ferieboliger i Nessebar, Bulgarien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Nessebar, Bulgarien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Nessebar, Bulgarien
30. nov. — 1. dec.2
Nessebar, Bulgarien
ons. 30.11
tor. 1.12
... med flere

Billigste ferieboliger i Nessebar, Bulgarien

Waterpark Fort Apartments
8,9 Enestående
Sunny Beach, Bulgarien
Vis på kort
1,5 km fra bycentrum, Sunny Beach, Bulgarien 

Med en beliggenhed i Sunny Beach, er Waterpark Fort Apartments inden for en kort køreafstand fra Nesebăr og Sveti Vlas. Det omfatter gratis trådløst internet på alle offentlige områder, soldæk og udendørs bassin.

351 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Nessebar

Fakta om overnatning i Nessebar

  • Hvor meget koster en feriebolig i Nessebar?

    Ferieboliger i Nessebar koster 353 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. august er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Nessebar i, og oktober er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 102 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 353 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Burgas?

    Dune Residence Apartments er den feriebolig i Nessebar der er tættest på Lufthavn: Burgas, som ligger i en afstand af 20,2 km.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Lejlighedshotel i Nessebar?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Nessebar i kategorien Lejlighedshotel, har du 62 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Favorit Aparthotel, da den i øjeblikket er den mest populære Lejlighedshotel blandt vores brugere.