Ferieboliger i Néa Smýrni, Grækenland

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Néa Smýrni, Grækenland, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Néa Smýrni, Attika, Grækenland
2. juli — 3. juli2
Néa Smýrni, Attika, Grækenland
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Néa Smýrni, Grækenland

Sweet Stone Apartment In Imittos
8,9 Enestående
Athen, Grækenland
Vis på kort
4,0 km fra bycentrum, Athen, AT, Grækenland 

Sweet stone apartment in Imittos er beliggende i Athen og er udstyret med gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.

391 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Néa Smýrni

Fakta om overnatning i Néa Smýrni

  • Hvor meget koster en feriebolig i Néa Smýrni?

    Ferieboliger i Néa Smýrni koster 420 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juni er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Néa Smýrni i, og juni er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 303 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 390 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Athen Intle?

    Sweet Stone Apartment In Imittos er den feriebolig i Néa Smýrni der er tættest på Lufthavn: Athen Intle, som ligger i en afstand af 17,4 km.

  • Hvilken del af Néa Smýrni er bedst at bo i?

    Plaka er den bedste del af Néa Smýrni at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Néa Smýrni, søgte 98% af dem efter overnatning i Plaka-området i det seneste år. Enattica Syntagma Living er den mest populære feriebolig i Plaka-området i Néa Smýrni.