Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Nam-gu, Daegu

Søg efter og sammenlign hoteller i Nam-gu, Daegu på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Nam-gu - Daegu, Sydkorea
20. juli — 21. juli2
Nam-gu - Daegu, Sydkorea
lør. 20.7
søn. 21.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Nam-gu

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Nam-gu Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 13. juli 2024.
Billigste måned:november
Dyreste måned:oktober
Gennemsnitspris i Nam-gu:381 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:151 kr. pr. nat
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
221 kr. - 512 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
217 kr. - 1.248 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i Nam-gu, Daegu

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Nam-gu, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Nam-gu for så lidt som 252 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Nam-gu, der kan bookes til denne pris. Daegu Seobu Station Anne er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Nam-gu. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juli 2024.
For dem med et budget er disse de billigste hoteller tilgængelige i Nam-gu på de valgte datoer. Hvis du har fleksibilitet med ankomst og afrejse, så brug søgeformularen til at sammenligne priser for andre datoer.
Vis alle 34 hoteller
27-2 Daemyeong-ro, Daegu, South Korea
4,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
252 kr.
Gns. pr. nat
235 Daemyeong-ro, Daegu, South Korea
3,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
274 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Nam-gu

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Nam-gu, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Nam-gu til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juli 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Skift datoerne øverst på siden for at se flere muligheder i Nam-gu.
2 eller færre stjerner
235 Daemyeong-ro, Daegu, South Korea
274 kr.
3 stjerner
27-2 Daemyeong-ro, Daegu, South Korea
252 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Nam-gu

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Nam-gu for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juli 2024.
Naviger til de områder i Nam-gu, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Nam-gu, Daegu

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Nam-gu, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Nam-gu?

  Nam-gu er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Seong Dong Jang, som p.t. har en vurdering på 7,7. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Blo By Blo Hotel og The house of gallery, som også kan give dig et godt ophold i Nam-gu.

 • Hvilket hotel i nærheden af Daegu Dongseongno Street er godt?

  Med en vurdering på 8,6/10 ud fra 565 anmeldelser er Eldis Regent Hotel et hotel tæt på Daegu Dongseongno Street, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Nam-gu i nærheden af Dongdaegu Station?

  Hera Hotel er det hotel, som ligger tæt på Dongdaegu Station, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 321 anmeldelser vurderet det til 7,5/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af EXCO Exhibition & Convention Center (Daegu)?

  Hvis du besøger EXCO Exhibition & Convention Center (Daegu), er det nærliggende hotel Inter-Burgo Exco Hotel populært blandt brugere af HotelsCombined (740 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 8,1/10).

 • Hvad koster hoteller i Nam-gu?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 343 kr./nat er normalt for et hotel i Nam-gu.

 • Hvad koster et billigt hotel i Nam-gu?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i Nam-gu fra 274 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Nam-gu?

  Hvis dine rejseplaner til Nam-gu er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Daegu Dongseongno Street, Dongdaegu Station eller EXCO Exhibition & Convention Center (Daegu). Daegu er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Daegu Dongseongno Street. Hvis du vil besøge Dongdaegu Station, er et ophold i Daegu at foretrække. Hvis du vil besøge EXCO Exhibition & Convention Center (Daegu), er det mest praktisk at bo i Daegu.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Nam-gu

Overvej alternative overnatninger i Daegu
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Daegu

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined