Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Nagoya University, Nagoya

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Nagoya University på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Nagoya University - Nagoya, Japan
1. juli — 2. juli2
Nagoya University - Nagoya, Japan
man. 1.7
tir. 2.7
... med flere

Overnatning i Nagoya University

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Nagoya University for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 24. juni 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Nagoya University områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Nagoya University

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Nagoya University, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 24. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Nagoya University?

  Nagoya University er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Nagoya Motoyama House C, som p.t. har en vurdering på 8,0. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Nagoya Motoyama House D, som er vurderet til 8,4 ud fra 58 brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Bedwood Hostel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 7,4/10 ud fra 2.030 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Nagoya University i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 22.694 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Tæt på Amsterdam Centraal finder du Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,6 ud fra 4.487 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Nagoya University?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 174 kr./nat er normalt for et hotel i Nagoya University.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Nagoya University?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Nagoya University for helt ned til 160 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Nagoya University?

  Der er så meget at se og lave i Nagoya University, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Københavns Hovedbanegård, Times Square og Amsterdam Centraal. København er et godt sted at bo for at besøge Københavns Hovedbanegård, New York for at besøge Times Square og Amsterdam for at besøge Amsterdam Centraal.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Nagoya University

Overvej alternative overnatninger i Nagoya
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Nagoya

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined