Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Murcia Train Station, Murcia

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Murcia Train Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Murcia Train Station - Murcia, Spanien
24. apr. — 25. apr.2
Murcia Train Station - Murcia, Spanien
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Murcia Train Station, Murcia

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Murcia Train Station, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Murcia Train Station for så lidt som 169 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Murcia Train Station, der kan bookes til denne pris. LA Casa Verde er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Murcia Train Station. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
I øjeblikket er dette de billigste hoteller tæt på Murcia Train Station, vi er stødt på på de valgte datoer. Priserne kan variere afhængigt af de valgte datoer, så brug søgeformularen til at gennemse flere muligheder, hvis du har fleksibilitet.
Vis alle 51 hoteller
Carril De La Esparza, 9, Murcia, Spain
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
Airport shuttle
169 kr.
Gns. pr. nat
Calle de Madre de Dios, 4, Murcia, Spain
0,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
452 kr.
Gns. pr. nat
Calle Condestable, 1, Murcia, Spain
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
514 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Murcia Train Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Murcia Train Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Murcia Train Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Vi har fremhævet de mest populære ejendomme i henhold til vores brugere samt den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Calle de Madre de Dios, 4, Murcia, Spain
452 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Calle Condestable, 1, Murcia, Spain
514 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Murcia Train Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Murcia Train Station. Der er 51 hoteller i Murcia Train Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Murcia Train Station er .
Vis alle 51 ophold
Carril De La Esparza, 9, Murcia, Spain
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
Airport shuttle
169 kr.
Gns. pr. nat
Calle Condestable, 1, Murcia, Spain
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
514 kr.
Gns. pr. nat
Calle de Madre de Dios, 4, Murcia, Spain
0,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
452 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Murcia Train Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Murcia Train Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Murcia Train Station, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Murcia Train Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Murcia Train Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Murcia Train Station?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Murcia Train Station er Occidental Murcia Siete Coronas, som er blevet anmeldt af 4.019 brugere og p.t. har en vurdering på 8,7/10. Andre steder med høj vurdering er Hesperia Murcia Centro og Hotel Murcia Rincón de Pepe Affiliated by Meliá, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,6/10 og 8,6/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Murcia Train Station i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 21.685 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er Budget Hotel Tourist Inn, som er blevet vurderet til 7,5/10 ud fra 4.173 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Murcia Train Station?

  295 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Murcia Train Station. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Murcia Train Station?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Murcia Train Station fra 295 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Murcia Train Station

Overvej alternative overnatninger i Murcia
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Murcia

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined