Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Machu Picchu, Machu Picchu

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Machu Picchu på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Machu Picchu - Machu Picchu, Peru
20. juni — 21. juni2
Machu Picchu - Machu Picchu, Peru
tor. 20.6
fre. 21.6
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Machu Picchu

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Machu Picchu. Der er 5 hoteller i Machu Picchu, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Machu Picchu er .
Vis alle 5 ophold
Carretera Hiram Bingham km 7.5, Machu Picchu, Cusco, Peru, Machu Picchu, Peru
2,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
13.584 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Machu Picchu

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Machu Picchu for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juni 2024.
Uanset om du besøger Machu Picchu for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Machu Picchu

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Machu Picchu, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Machu Picchu?

  Belmond Sanctuary Lodge er et meget populært hotel i nærheden af Machu Picchu med en vurdering på 9,2 ud fra 128 anmeldelser. Mandor Machu Picchu (8,6 ud fra 47 anmeldelser) er også et højt vurderet hotel i Machu Picchu. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Bedwood Hostel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 7,4/10 ud fra 1.961 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Machu Picchu i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 22.643 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.446 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,6/10).

 • Hvad koster hoteller i Machu Picchu?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 180 kr./nat er normalt for et hotel i Machu Picchu.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Machu Picchu?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Machu Picchu fra 131 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Machu Picchu?

  Den mest populære seværdighed i Machu Picchu er Københavns Hovedbanegård, der ligger i København, efterfulgt af Times Square og Amsterdam Centraal, der ligger i henholdsvis New York og Amsterdam. Afhængigt af hvor og hvor længe du planlægger at blive i Machu Picchu, kan du måske besøge mindst en af disse byer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Machu Picchu

Overvej alternative overnatninger i Machu Picchu
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Machu Picchu

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined