Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Lumbini Development Trust, Lumbini Sanskritik

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Lumbini Development Trust på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Lumbini Development Trust - Lumbini Sanskritik, Nepal
23. apr. — 24. apr.2
Lumbini Development Trust - Lumbini Sanskritik, Nepal
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Lumbini Development Trust, Lumbini Sanskritik

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Lumbini Development Trust, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Lumbini Development Trust for så lidt som 631 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Lumbini Development Trust, der kan bookes til denne pris. Hokke Lumbini er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Lumbini Development Trust. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Dette er de laveste priser, vi har fundet på hoteller tæt på Lumbini Development Trust i øjeblikket. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 3 hoteller
10, Lumbini Sacred Garden, Lumbini Sanskritik, Nepal
18,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
631 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Lumbini Development Trust

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Lumbini Development Trust. Der er 3 hoteller i Lumbini Development Trust, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Lumbini Development Trust er .
Vis alle 3 ophold
10, Lumbini Sacred Garden, Lumbini Sanskritik, Nepal
18,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
631 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Lumbini Development Trust

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Lumbini Development Trust for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Lumbini Development Trust områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Lumbini Development Trust

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Lumbini Development Trust, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Lumbini Development Trust?

  Lumbini Development Trust er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Hokke Lumbini, som p.t. har en vurdering på 8,2. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Lumbini Buddha Garden Resort, som er vurderet til 8,5 ud fra 36 brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Lumbini Development Trust i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.685 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Lumbini Development Trust?

  63 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Lumbini Development Trust. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Lumbini Development Trust?

  Der er blevet fundet priser på hoteller i Lumbini Development Trust for helt ned til 63 kr./nat i løbet af de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål
Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined