Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Lodz Fabryczna, Łódź

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Lodz Fabryczna på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Lodz Fabryczna - Łódź, Polen
23. apr. — 24. apr.2
Lodz Fabryczna - Łódź, Polen
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Lodz Fabryczna, Łódź

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Lodz Fabryczna, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Lodz Fabryczna for så lidt som 754 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Lodz Fabryczna, der kan bookes til denne pris. Vienna House Andel's Lodz er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Lodz Fabryczna. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Lodz Fabryczna. Priserne kan variere afhængigt af de valgte datoer, så brug søgeformularen til at gennemse flere muligheder, hvis du har fleksibilitet.
Vis alle 320 hoteller
Ogrodowa 17, Łódź, Lodzkie, Poland
2,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
754 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Lodz Fabryczna

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Lodz Fabryczna, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Lodz Fabryczna til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Skift datoerne øverst på siden for at se flere muligheder i nærheden af ​​Lodz Fabryczna.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
Al. Pilsudskiego 11, Łódź, Lodzkie, Poland
362 kr.
3 stjerner
3 stjerner
Al. Pilsudskiego 27, Łódź, Lodzkie, Poland
345 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Ogrodowa 17, Łódź, Lodzkie, Poland
754 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Lodz Fabryczna

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Lodz Fabryczna. Der er 320 hoteller i Lodz Fabryczna, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Lodz Fabryczna er .
Vis alle 320 ophold
Piotrkowska 120, Łódź, Lodzkie, Poland
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
399 kr.
Gns. pr. nat
Al. Pilsudskiego 29, Łódź, Lodzkie, Poland
0,8 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
632 kr.
Gns. pr. nat
Al. Pilsudskiego 27, Łódź, Lodzkie, Poland
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
345 kr.
Gns. pr. nat
Al. Pilsudskiego 11, Łódź, Lodzkie, Poland
0,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
362 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Lodz Fabryczna

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Lodz Fabryczna for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på Lodz Fabryczna, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Lodz Fabryczna

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Lodz Fabryczna, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Lodz Fabryczna?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Lodz Fabryczna er Vienna House Andel's Lodz, som er blevet anmeldt af 2.809 brugere og p.t. har en vurdering på 9,1/10. Andre steder med høj vurdering er Puro Lodz Centrum og Holiday Inn Lodz, som er blevet vurderet til henholdsvis 9,5/10 og 9,0/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Lodz Fabryczna i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Lodz Fabryczna?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 252 kr./nat er normalt for et hotel i Lodz Fabryczna.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Lodz Fabryczna?

  245 kr. pr. nat er den billigste pris for et hotel i Lodz Fabryczna, der er blevet fundet i vores data i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Lodz Fabryczna

Overvej alternative overnatninger i Łódź
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Łódź

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined