Populære hoteller
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Lausanne Railway Station, Lausanne

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Lausanne Railway Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Lausanne Railway Station - Lausanne, Schweiz
30. apr. — 1. maj2
Lausanne Railway Station - Lausanne, Schweiz
tir. 30.4
ons. 1.5
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Lausanne Railway Station

Opdag velkendte overnatningssteder i Lausanne Railway Station, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 78 hoteller i Lausanne Railway Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Lausanne Railway Station er .
Dette er nogle af hotellerne i nærheden af ​​Lausanne Railway Station med den største efterspørgsel. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Avenue D'Ouchy 40, Lausanne, Vaud, Switzerland
Dette elegante hotel er beliggende minutter fra Genevesøen (Sweitz) i Lausanne. Det omfatter sauna, udendørs bassin og jacuzzi.
Pool
Gratis wi-fi
9,1
Enestående
2444 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
2.284 kr.
Avenue du Rond-Point 9, Lausanne, Vaud, Switzerland
Med en beliggenhed i Lausanne, byder Agora Swiss Night By Fassbind på stilfuld 4-stjernet overnatning tæt på Genevesøen (Sweitz). Hotellet omfatter udsigt over søen og haven, plus Vaud Alps og Jura MountainsJura Mountains.
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
3514 anmeldelser
Beliggenhed
0,8 km fra centrum
1.002 kr.
Rue Du Petit-Chene 34, Lausanne, Vaud, Switzerland
Med en beliggenhed i Lausanne, er Alpha-Palmiers By Fassbind 5 minutter fra Genevesøen (Sweitz) og er udstyret med sauna. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
8,1
Enestående
2424 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
1.106 kr.
rue Caroline 5, Lausanne, Vaud, Switzerland
Der bydes på udsigt over Lausanne og Lausanne Cathedral, og Swiss Wine by Fassbind er beliggende i hjertet af det populære shopping-distrikt, og forkæler gæsterne med sauna. Det er beliggende en kort gåtur fra Genevesøen (Sweitz) og Chateau Saint-Maire.
Gratis wi-fi
8,1
Enestående
2114 anmeldelser
Beliggenhed
0,4 km fra centrum
907 kr.
Rue Du Grand Chene 7-9, Lausanne, Vaud, Switzerland
Der er udsigt over Vaud Alps og Genevesøen (Sweitz), og Lausanne Palace er beliggende i Lausanne og er bekvemt beliggende for dem som vil opleve områdets populære shopping distrikt. Nogle af faciliteterne på dette elegante 5-stjernede hotel, inkluderer gratis trådløst internet på alle offentlige områder og indendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
9,0
Enestående
1258 anmeldelser
Beliggenhed
0,3 km fra centrum
2.536 kr.
Place Du Port 2, Lausanne, Vaud, Switzerland
Med en beliggenhed kun en kort gåtur fra Lausanne Ouchy Station, byder Chateau d'Ouchy sine gæster på et bekvemt sted, når Lausanne besøges. Udendørs bassin og sauna er også tilgængelig på dette 19. århundrede hotel.
Gratis wi-fi
8,8
Enestående
1199 anmeldelser
Beliggenhed
1,7 km fra centrum
2.208 kr.
Place de la Gare 2, Lausanne, Vaud, Switzerland
Med en beliggenhed i Lausanne, er Hotel Continental Lausanne 5 minutter fra Genevesøen (Sweitz) og tilbyder sauna. Det tilbyder gratis Wi-Fi, massage og ekspres check-ind/check-ud.
Gratis wi-fi
7,9
God
2950 anmeldelser
Beliggenhed
0,6 km fra centrum
1.156 kr.
Avenue De La Sallaz 8, Lausanne, Vaud, Switzerland
Mindre end 20 minutters gang fra Lausanne-Flon Station, byder Hotel des Patients sine gæster på et bekvemt ophold, når Lausanne besøges. Det omfatter concierge, døgnåben reception og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
8,8
Enestående
3591 anmeldelser
Beliggenhed
1,0 km fra centrum
1.151 kr.
Place du Port 17-19, Lausanne, Vaud, Switzerland
Beau-Rivage Palace er beliggende ved Genevesøen (Sweitz), og byder på komfortable transport til/fra lufthavn, VIP værelser og legeplads. Det er udstyret med et spa- og wellnesscenter og et træningscenter dykning og fiske.
Pool
Gratis wi-fi
9,4
Enestående
702 anmeldelser
Beliggenhed
1,6 km fra centrum
4.405 kr.
Marterey 15, Lausanne, Vaud, Switzerland
Hotel Lausanne by Fassbind byder på komfortable omgivelser når Lausanne besøges. Dette hotel ligger 5 minutter til fods fra Lausanne Cathedral.
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
511 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
927 kr.

Billigste hoteller i nærheden af Lausanne Railway Station, Lausanne

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Lausanne Railway Station, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Lausanne Railway Station for så lidt som 1.020 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Lausanne Railway Station, der kan bookes til denne pris. ibis Styles Lausanne Center Mad House er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Lausanne Railway Station. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024.
Dette er de laveste priser, vi har fundet på hoteller tæt på Lausanne Railway Station i øjeblikket. Da priserne kan variere efter dato, skal du ændre datoerne, hvis du er fleksibel for at sammenligne priser.
Vis alle 78 hoteller
Place De L'Europe 6, Lausanne, Vaud, Switzerland
0,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.020 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Lausanne Railway Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Lausanne Railway Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Lausanne Railway Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at booke et hotel i nærheden af ​​Lausanne Railway Station kategoriseret efter hotelklasse. Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
20 rue du Maupas, Lausanne, Vaud, Switzerland
928 kr.
rue Caroline 5, Lausanne, Vaud, Switzerland
907 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Avenue D'Ouchy 40, Lausanne, Vaud, Switzerland
2.284 kr.
Avenue De Rhodanie 4 Ouchy, Lausanne, Vaud, Switzerland
1.334 kr.
Rue Du Petit-Chene 34, Lausanne, Vaud, Switzerland
1.106 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Lausanne Railway Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Lausanne Railway Station. Der er 78 hoteller i Lausanne Railway Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Lausanne Railway Station er .
Vis alle 78 ophold
20 rue du Maupas, Lausanne, Vaud, Switzerland
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
928 kr.
Gns. pr. nat
Place du Port 5, Lausanne, Vaud, Switzerland
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.085 kr.
Gns. pr. nat
Avenue De Rhodanie 4 Ouchy, Lausanne, Vaud, Switzerland
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.334 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Lausanne Railway Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Lausanne Railway Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. april 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på Lausanne Railway Station, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Lausanne Railway Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Lausanne Railway Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Lausanne Railway Station?

  2.444 anmeldelser har vurderet Royal Savoy Hotel & Spa med et gennemsnit på 9,1/10. Det kan også være en god idé at se på Agora Swiss Night By Fassbind, som er blevet vurderet til 8,2/10 ud fra 3.514 anmeldelser. Mövenpick Hotel Lausanne kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 7,9/10 ud fra 1.526 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.848 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Lausanne Railway Station i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 21.853 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af New York Centrum?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af New York Centrum, bør du overveje Pod Times Square, som er vurderet til 8,1 ud fra 21.853 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Lausanne Railway Station?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Lausanne Railway Station er 518 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Lausanne Railway Station?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Lausanne Railway Station har priser på helt ned til 448 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Lausanne Railway Station

Overvej alternative overnatninger i Lausanne
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Lausanne

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined