Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Lake Ashi, Hakone

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Lake Ashi på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Lake Ashi - Hakone, Japan
19. apr. — 20. apr.2
Lake Ashi - Hakone, Japan
fre. 19.4
lør. 20.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Lake Ashi, Hakone

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Lake Ashi, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Lake Ashi for så lidt som 1.696 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Lake Ashi, der kan bookes til denne pris. The Prince Hakone Lake Ashinoko er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Lake Ashi. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Lake Ashi. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 3 hoteller
144 Moto-Hakone, Hakone, Japan
3,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
1.696 kr.
Gns. pr. nat
139 Motohakone, Hakone, Japan
2,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
2.427 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Lake Ashi

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Lake Ashi, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Lake Ashi til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. april 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Lake Ashi. Som noget ekstra har vi også markeret de mest populære og mest værdifulde ejendomme i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
139 Motohakone, Hakone, Japan
2.427 kr.
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Lake Ashi

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Lake Ashi. Der er 3 hoteller i Lake Ashi, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Lake Ashi er .
Vis alle 3 ophold
144 Moto-Hakone, Hakone, Japan
3,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
1.696 kr.
Gns. pr. nat
139 Motohakone, Hakone, Japan
2,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
2.427 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Lake Ashi

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Lake Ashi for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Lake Ashi, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Lake Ashi

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Lake Ashi, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Lake Ashi?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Lake Ashi er The Prince Hakone Lake Ashinoko, som er blevet anmeldt af 852 brugere og p.t. har en vurdering på 8,4/10. Andre steder med høj vurdering er Ryuguden, som har en vurdering på 8,7 ud fra 300 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,0 ud fra 10.812 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Lake Ashi i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.600 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Budget Hotel Tourist Inn (vurderet til 7,5 ud fra 4.163 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Lake Ashi?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 153 kr./nat er normalt for et hotel i Lake Ashi.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Lake Ashi?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Lake Ashi har priser på helt ned til 146 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Lake Ashi

Overvej alternative overnatninger i Hakone
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Hakone

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined