Hoteller i nærheden af Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn, Santa Cruz de la Palma

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Santa Cruz de la Palma, Spanien - La Palma (SPC)
9. Mar — 10. Mar2
Santa Cruz de la Palma, Spanien - La Palma (SPC)
Sat 9.3
Sun 10.3
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn, Santa Cruz de la Palma

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn for så lidt som 448 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Hotel Castillete er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 2. March 2024.
Til dem, der er på et budget, er det her de billigste hoteller med værelser i nærheden af Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn (SPC) på de valgte datoer. Priser går op og ned afhængig af de valgte datoer og hotellets stjerner og beliggenhed.
Vis alle 539 hoteller
Avenida Maritima, 75, Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spain
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
448 kr.
Gns. pr. nat
Galeon, 10, Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spain
0,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
627 kr.
Gns. pr. nat
Calle Punto Del Pozo nº 24, Puerto Naos, Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spain
18,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Spa
1.903 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 2. March 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser på hoteller pr. hotelklasse tæt på Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn(SPC). Vi har fremhævet nogle af de mest populære ejendomme i følge vores brugere og har også fundet dem, der tilbyder mest for pengene, i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Galeon, 10, Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spain
627 kr.
Avenida Maritima, 75, Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spain
448 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Calle Punto Del Pozo nº 24, Puerto Naos, Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spain
1.903 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 2. March 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn (SPC) eller de attraktioner, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger, og det giver dig mulighed for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 2. March 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn?

    Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er El Hotelito 27, som p.t. har en vurdering på 8,5. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Apartamentos La Fuente og Hostelit, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn.

Find bedre resultater til din overnatning i Santa Cruz de la Palma La Palma Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Santa Cruz de la Palma
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Santa Cruz de la Palma

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined