Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Hoteller i nærheden af Kristiansund Kvernberget Lufthavn, Kristiansund

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kristiansund Kvernberget Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kristiansund, Norge - Kvernberget (KSU)
1. mar. — 2. mar.2
Kristiansund, Norge - Kvernberget (KSU)
fre. 1.3
lør. 2.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Kristiansund Kvernberget Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Kristiansund Kvernberget Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 42 hoteller i Kristiansund Kvernberget Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Kristiansund Kvernberget Lufthavn er .
Det her er nogle af hotellerne tæt på Kristiansund Kvernberget Lufthavn ((KSU)) med højeste efterspørgsel. Brugere, der leder efter flere muligheder, kan ændre på indstillingerne i søgefunktionen på toppen af siden.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Storgaten 41, Kristiansund, Møre og Romsdal, Norway
Scandic Kristiansund tilbyder 4-stjernet overnatning i Kristiansund. Det tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, cykeludlejning og sauna.
Gratis wi-fi
7,8
God
1552 anmeldelser
Beliggenhed
0,2 km fra centrum
709 kr.
Fiskergata 12, Kristiansund, Møre og Romsdal, Norway
Thon Hotel Kristiansund tilbyder 3-stjernet overnatning i Kristiansund. Med de mange faciliteter, tilbyder dette moderne hotel kaffebar, udendørs bassin og trådløst internet.
Gratis wi-fi
Parking
8,4
Enestående
1185 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
888 kr.

Overnatning i Kristiansund Kvernberget Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kristiansund Kvernberget Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. februar 2024.
Brug kortet til at finde hoteller i nærheden af ​​Kristiansund Kvernberget Lufthavn (KSU) eller ejendomme, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Kristiansund Kvernberget Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kristiansund Kvernberget Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kristiansund Kvernberget Lufthavn?

    Et af de mest populære hoteller i nærheden af Kristiansund Kvernberget Lufthavn er Kristiansund Apartments, som er blevet anmeldt af 485 brugere og p.t. har en vurdering på 8,1/10. Andre steder med høj vurdering er Scandic Kristiansund og Comfort Hotel Fosna, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,8/10 og 7,0/10 af vores brugere.

Find bedre resultater til din overnatning i Kristiansund Kvernberget Lufthavn

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined