Hoteller i nærheden af Kiruna Lufthavn, Kiruna

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kiruna Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kiruna, Sverige - Kiruna (KRN)
7. mar. — 8. mar.2
Kiruna, Sverige - Kiruna (KRN)
tor. 7.3
fre. 8.3
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Kiruna Lufthavn, Kiruna

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Kiruna Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Kiruna Lufthavn for så lidt som 461 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Kiruna Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Stf Malmfältens Folkhögskola er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Kiruna Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 29. februar 2024.
Det her er de laveste priser, vi har fundet på hoteller, der ligger tæt på Kiruna Lufthavn (KRN) i øjeblikket. Da priser kan variere alt efter dato, så hvis du har mulighed for det, kan du ændre datoerne og sammenligne priserne.
Vis alle 101 hoteller
Campingvägen 3, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
461 kr.
Gns. pr. nat
Foraregatan 18, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
0,5 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
812 kr.
Gns. pr. nat
Lastvägen 9, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
832 kr.
Gns. pr. nat
Campingvägen 5, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
0,9 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
867 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Kiruna Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Kiruna Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Kiruna Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 29. februar 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at reservere et hotel tæt på Kiruna Lufthavn (KRN) kategoriseret efter hotelklasse. Som et ekstra lag, har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
Campingvägen 3, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
461 kr.
3 stjerner
3 stjerner
Foraregatan 18, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
812 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Campingvägen 5, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
867 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Kiruna Lufthavn

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Kiruna Lufthavn. Der er 101 hoteller i Kiruna Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 29. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Kiruna Lufthavn er .
Vis alle 101 ophold
Vasikkaniemivägen 15, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
9,5 km fra centrum
Airport shuttle
Med aircondition
1.191 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Kiruna Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kiruna Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 29. februar 2024.
Uanset om du lander i Kiruna Lufthavn (KRN) pga. fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Kiruna Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kiruna Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 29. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kiruna Lufthavn?

    Kiruna Lufthavn er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Scandic Kiruna, som p.t. har en vurdering på 8,3. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Camp Ripan og Hotel Bishops Arms Kiruna, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Kiruna Lufthavn.

Find bedre resultater til din overnatning i Kiruna Lufthavn

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined