• Log ind
Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Hoteller i nærheden af Kharkiv Intl Lufthavn, Kharkiv

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kharkiv Intl Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kharkiv, Ukraine - Kharkiv Intl (HRK)
2. mar. — 3. mar.2
Kharkiv, Ukraine - Kharkiv Intl (HRK)
lør. 2.3
søn. 3.3
... med flere
Rejseopdatering: Tjek de lokale rejsevejledninger, inden du booker.

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Kharkiv Intl Lufthavn

Gennemse de overnatningssteder i Kharkiv Intl Lufthavn, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 905 overnatningssteder i Kharkiv Intl Lufthavn, og dataene blev senest opdateret den 24. februar 2024.
Nogle af de bedste Kharkiv Intl Lufthavn (HRK) hotelmuligheder - valgt af vores brugere. Sørg for at læse brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse hoteller er blandt de højest vurderede.
Vis alle 905 hoteller
2, Nezalezhnosti Avenue, Kharkiv, Ukraine
1,8 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
1.140 kr.
Gns. pr. nat

Billigste hoteller i nærheden af Kharkiv Intl Lufthavn, Kharkiv

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Kharkiv Intl Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Kharkiv Intl Lufthavn for så lidt som 179 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Kharkiv Intl Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Mirax Boutique Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Kharkiv Intl Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 24. februar 2024.
Disse Kharkiv Intl Lufthavn (HRK) ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af alle dem, vi har fundet. Overvej andre datoer, hvis du vil sammenligne priser.
Vis alle 905 hoteller
Moskovskiy Av 86-a, Kharkiv, Ukraine
2,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
179 kr.
Gns. pr. nat
Shevchenka 79, Kharkiv, Ukraine
1,9 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
344 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Kharkiv Intl Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kharkiv Intl Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 24. februar 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på Kharkiv Intl Lufthavn (HRK) eller de attraktioner, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Kharkiv Intl Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kharkiv Intl Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 24. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kharkiv Intl Lufthavn?

    626 anmeldelser har vurderet Nordian med et gennemsnit på 9,5/10. Det kan også være en god idé at se på City Club, som er blevet vurderet til 9,1/10 ud fra 1.262 anmeldelser. Kharkiv Palace Hotel kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 9,1/10 ud fra 274 anmeldelser.

Find bedre resultater til din overnatning i Kharkiv Intl Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Kharkiv
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Kharkiv

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined