Bedst bedømte hoteller
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Kempegowda Bus Station, Bangalore

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kempegowda Bus Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kempegowda Bus Station - Bangalore, Karnataka, Indien
23. apr. — 24. apr.2
Kempegowda Bus Station - Bangalore, Karnataka, Indien
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Kempegowda Bus Station

Gennemse de overnatningssteder i Kempegowda Bus Station, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 243 overnatningssteder i Kempegowda Bus Station, og dataene blev senest opdateret den 16. april 2024.
Vores brugere vurderede disse hoteller som nogle af de bedste steder at bo i nærheden af ​​Kempegowda Bus Station. Begræns din søgning ved at læse brugeranmeldelser, hotelbeskrivelser og faciliteter.
Vis alle 243 hoteller
Kumara Krupa High Grounds, Bengaluru, India
2,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
582 kr.
Gns. pr. nat
No. 1 Palace Road, Bengaluru, India
1,3 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
562 kr.
Gns. pr. nat

Billigste hoteller i nærheden af Kempegowda Bus Station, Bangalore

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Kempegowda Bus Station, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Kempegowda Bus Station for så lidt som 1.299 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Kempegowda Bus Station, der kan bookes til denne pris. Taj West End er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Kempegowda Bus Station. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Disse Kempegowda Bus Station ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 243 hoteller
#25 Race Course Road, Bengaluru, India
1,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.299 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Kempegowda Bus Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Kempegowda Bus Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Kempegowda Bus Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at booke et hotel i nærheden af ​​Kempegowda Bus Station kategoriseret efter hotelklasse. Du finder også de mest populære hoteller, og dem, hvor mang får mest for pengene, inden for hver hotelklasse.
4 stjerner
4+ stjerner
#25 Race Course Road, Bengaluru, India
1.299 kr.
Kumara Krupa High Grounds, Bengaluru, India
582 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Kempegowda Bus Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Kempegowda Bus Station. Der er 243 hoteller i Kempegowda Bus Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Kempegowda Bus Station er .
Vis alle 243 ophold
No. 1 Palace Road, Bengaluru, India
1,3 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
562 kr.
Gns. pr. nat
#16/1,Sheshadri Road, Bengaluru, India
1,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
450 kr.
Gns. pr. nat
Kumara Krupa High Grounds, Bengaluru, India
2,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
582 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Kempegowda Bus Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kempegowda Bus Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Uanset om du besøger Kempegowda Bus Station for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Kempegowda Bus Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kempegowda Bus Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kempegowda Bus Station?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Kempegowda Bus Station er Radisson Blu Atria Bengaluru, som er blevet anmeldt af 1.847 brugere og p.t. har en vurdering på 8,1/10. Andre steder med høj vurdering er Taj West End og Renaissance Bengaluru Race Course Hotel, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,5/10 og 8,5/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Kempegowda Bus Station i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.685 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er Budget Hotel Tourist Inn, som er blevet vurderet til 7,5/10 ud fra 4.173 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Kempegowda Bus Station?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i Kempegowda Bus Station har ligget på omkring 28 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Kempegowda Bus Station?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Kempegowda Bus Station fra 21 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Kempegowda Bus Station

Overvej alternative overnatninger i Bangalore
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Bangalore

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined