Bedst bedømte hoteller
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Kaunas Castle, Kaunas

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kaunas Castle på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kaunas Castle - Kaunas, Litauen
18. apr. — 19. apr.2
Kaunas Castle - Kaunas, Litauen
tor. 18.4
fre. 19.4
... med flere

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Kaunas Castle

Gennemse de overnatningssteder i Kaunas Castle, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 180 overnatningssteder i Kaunas Castle, og dataene blev senest opdateret den 11. april 2024.
Disse Kaunas Castle ejendomme er blandt de højest vurderede af vores brugere. Sørg for at læse hotelbeskrivelser og anmeldelser for at finde den rigtige ejendom til dig.
Vis alle 180 hoteller
T. Daugirdo Str. 4, Kaunas, Lithuania
1,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
421 kr.
Gns. pr. nat
V. Kuzmos street 8, Kaunas, Lithuania
0,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
469 kr.
Gns. pr. nat

Billigste hoteller i nærheden af Kaunas Castle, Kaunas

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Kaunas Castle, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Kaunas Castle for så lidt som 297 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Kaunas Castle, der kan bookes til denne pris. Apple Economy Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Kaunas Castle. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 11. april 2024.
I øjeblikket er dette de billigste hoteller tæt på Kaunas Castle, vi er stødt på på de valgte datoer. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 180 hoteller
19 M. Valanciaus g., Kaunas, Lithuania
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
297 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Kaunas Castle

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Kaunas Castle, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Kaunas Castle til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 11. april 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Kaunas Castle. Vi har fremhævet de mest populære ejendomme i henhold til vores brugere samt den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
S. Daukanto g. 21, Kaunas, Lithuania
449 kr.
Laisves al. 90, Kaunas, Lithuania
402 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
V. Kuzmos street 8, Kaunas, Lithuania
469 kr.
T. Daugirdo Str. 4, Kaunas, Lithuania
421 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Kaunas Castle

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Kaunas Castle. Der er 180 hoteller i Kaunas Castle, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 11. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Kaunas Castle er .
Vis alle 180 ophold
Laisves al. 90, Kaunas, Lithuania
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
402 kr.
Gns. pr. nat
V. Kuzmos street 8, Kaunas, Lithuania
0,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
469 kr.
Gns. pr. nat
S. Daukanto g. 21, Kaunas, Lithuania
0,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
449 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Kaunas Castle

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kaunas Castle for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 11. april 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Kaunas Castle kvarterer, du planlægger at besøge. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Kaunas Castle

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kaunas Castle, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 11. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kaunas Castle?

  Best Western Santakos Hotel, som har en vurdering på 8,3 ud fra 3.931 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Kaunas Castle. Andre populære overnatningssteder er Daugirdas Old City Hotel med en gennemsnitsvurdering på 8,6 ud fra 1.804 anmeldelser og Hotel Kaunas med en vurdering på 9,0 ud fra 5.046 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 8,0 ud fra 10.812 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Kaunas Castle i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er vurderet til 8,1 ud fra 21.600 anmeldelser og ligger tæt på Times Square.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.163 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Kaunas Castle?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 262 kr./nat er normalt for et hotel i Kaunas Castle.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Kaunas Castle?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Kaunas Castle fra 110 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Kaunas Castle

Overvej alternative overnatninger i Kaunas
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Kaunas

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined