Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Hoteller i nærheden af Kalibo Lufthavn, Kalibo

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kalibo Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kalibo, Filippinerne - Kalibo (KLO)
1. mar. — 2. mar.2
Kalibo, Filippinerne - Kalibo (KLO)
fre. 1.3
lør. 2.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Kalibo Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Kalibo Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 68 hoteller i Kalibo Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Kalibo Lufthavn er .
Det her er nogle af de hoteller tæt på Kalibo Lufthavn (KLO) med højest efterspørgsel. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og er fleksibel med datoer, så prøv at ændre i søgefunktionen i toppen af siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Jaime Cardinal Sin Avenue, Kalibo, Philippines
Marzon Kalibo Hotel er beliggende i Kalibo og tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det tilbyder 4-stjernede værelser med aircondition.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
8,1
Enestående
94 anmeldelser
Beliggenhed
1,5 km fra centrum
248 kr.
Regino, Roldan Street, Kalibo, Philippines
Aranas-Carillo Travellers Inn ligger i Kalibo og tilbyder gratis trådløst internet. Det er tæt på Kalibo Cathedral, restauranter og forretninger.
Gratis wi-fi
7,9
God
74 anmeldelser
Beliggenhed
0,6 km fra centrum
62 kr.
19 Martyrs Street, Kalibo, Philippines
Ati-Atihan Festival Hotel er beliggende i Kalibo og tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
Airport shuttle
8,5
Enestående
22 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
174 kr.
Kalibo International Airport Complex, Kalibo, Philippines
Med en beliggenhed i Kalibo, har Discover Boracay Hotel direkte adgang til Kalibo International Airport og tilbyder trådløst internet. Det har dagspa, samt udendørs bassin, ekspres check-ind/check-ud og massage.
Gratis wi-fi
7,6
God
53 anmeldelser
Beliggenhed
3,2 km fra centrum
241 kr.
647 Osmena Avenue, Capitol Site, Estancia, Aklan, Kalibo, Philippines
Papierus Pensionne tilbyder fredfyldte omgivelser, mens Kalibo besøges. Dem der opholder sig på ejendommen kan også benytte trådløst internet.
Gratis wi-fi
8,4
Enestående
70 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
186 kr.

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Kalibo Lufthavn

Gennemse de overnatningssteder i Kalibo Lufthavn, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 68 overnatningssteder i Kalibo Lufthavn, og dataene blev senest opdateret den 23. februar 2024.
Nogle af de allerbedste Kalibo Lufthavn (KLO)-hoteller vurderet af vores brugere. Tag et kig på brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse egenskaber blev vurderet som de bedste.
Vis alle 68 hoteller
19 Martyrs Street, Kalibo, Philippines
0,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
200 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Kalibo Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Kalibo Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Kalibo Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. februar 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser på hoteller pr. hotelklasse tæt på Kalibo Lufthavn(KLO). Vi har fremhævet nogle af de mest populære ejendomme i følge vores brugere og har også fundet dem, der tilbyder mest for pengene, i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
19 Martyrs Street, Kalibo, Philippines
200 kr.
647 Osmena Avenue, Capitol Site, Estancia, Aklan, Kalibo, Philippines
186 kr.
19 Martyrs Street, Kalibo, Philippines
174 kr.
3 stjerner
3 stjerner
Jaime Cardinal Sin Avenue, Kalibo, Philippines
248 kr.
Kalibo International Airport Complex, Kalibo, Philippines
241 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Kalibo Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kalibo Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. februar 2024.
Brug kortet til at finde hoteller i nærheden af ​​Kalibo Lufthavn (KLO) eller ejendomme, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Kalibo Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kalibo Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kalibo Lufthavn?

    Et af de mest populære hoteller i nærheden af Kalibo Lufthavn er Gq Plaza, som er blevet anmeldt af 148 brugere og p.t. har en vurdering på 8,8/10. Andre steder med høj vurdering er RB Bed and Breakfast og RedDoorz Plus at Hotel Metro Kalibo, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,0/10 og 7,4/10 af vores brugere.

Find bedre resultater til din overnatning i Kalibo Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Kalibo
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Kalibo

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined