Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hoteller i Kalbach-Riedberg, Frankfurt

Søg efter og sammenlign hoteller i Frankfurt, Kalbach-Riedberg på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kalbach-Riedberg - Frankfurt, Tyskland
30. juli — 31. juli2
Kalbach-Riedberg - Frankfurt, Tyskland
tir. 30.7
ons. 31.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i Kalbach-Riedberg, Frankfurt

Opdag velkendte overnatningssteder i Kalbach-Riedberg, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 1 hoteller i Kalbach-Riedberg, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Kalbach-Riedberg er 651 kr. pr. nat.
Dette er nogle af hotellerne i Kalbach-Riedberg med den største efterspørgsel. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæste, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Heinrich-Lanz-Allee 3, Frankfurt am Main, Hesse, Germany
Dette hotel ligger blot 13 km nord for Frankfurt i den sydlige udkant af naturreservatet Hoch-Taunus. Det tilbyder moderne indkvartering samt gode forbindelser til motorvej A5 og A661. B & B Hotel Frankfurt Nord har rummelige og billige værelser med eget badeværelse, aircondition og gratis trdløs internetadgang. Man kan forkæle sig selv med B & B Hotels omfattende morgenbuffet inden man begiver sig ud i byen. Frankfurts centrum og Messe Frankfurt ligger bare 15 minutters kørsel fra B & B Hotel. Brug noget tid i Frankfurt til at opdage verdensberømte seværdigheder såsom Museumsufer og den botaniske have Palmengarten. Bilister vil sætte pris på B & B Hotel Frankfurt Nords gratis parkeringspladser.
Gratis wi-fi
Parking
7,6
God
1310 anmeldelser
Beliggenhed
9,2 km fra centrum
487 kr.

Tips til at boooke hotel i Kalbach-Riedberg

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Kalbach-Riedberg Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Billigste måned:august
Dyreste måned:september
Gennemsnitspris i Kalbach-Riedberg:651 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:452 kr. pr. nat
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:torsdag
487 kr. - 1.027 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
500 kr. - 887 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Overnatning i Kalbach-Riedberg

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kalbach-Riedberg for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Brug kortet til at finde hoteller i Kalbach-Riedberg, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Kalbach-Riedberg, Frankfurt

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kalbach-Riedberg, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Kalbach-Riedberg?

  Kalbach-Riedberg er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er B&B Hotel Frankfurt-Nord, som p.t. har en vurdering på 7,6.

 • Hvilket hotel i nærheden af Frankfurt (Hovedbanegård) Hauptbahnhof er godt?

  Med en vurdering på 8,6/10 ud fra 240 anmeldelser er Premier Inn Frankfurt Messe et hotel tæt på Frankfurt (Hovedbanegård) Hauptbahnhof, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Kalbach-Riedberg i nærheden af Deutsche Bank Zwillingstürme?

  Premier Inn Frankfurt Messe er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Deutsche Bank Zwillingstürme på HotelsCombined (med en vurdering på 8,6 ud fra 240 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Festhalle?

  Tæt på Festhalle finder du Best Western Plus Welcome Hotel Frankfurt, som er vurderet til 8,0 ud fra 1.790 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Kalbach-Riedberg?

  De mest populære seværdigheder i Kalbach-Riedberg er Frankfurt (Hovedbanegård) Hauptbahnhof (i Frankfurt), Deutsche Bank Zwillingstürme (i Frankfurt) og Festhalle (i Frankfurt) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Kalbach-Riedberg

Overvej alternative overnatninger i Frankfurt
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Frankfurt

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined