Hoteller i nærheden af Medellín J M Cordova Lufthavn, Medellín

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Medellín J M Cordova Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Medellín, Colombia - J M Cordova (MDE)
12. Mar — 13. Mar2
Medellín, Colombia - J M Cordova (MDE)
Tue 12.3
Wed 13.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Medellín J M Cordova Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Medellín J M Cordova Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 4.516 hoteller i Medellín J M Cordova Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. March 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Medellín J M Cordova Lufthavn er .
De her hoteller er blandt de mest populære i Medellín J M Cordova Lufthavn (MDE)-området. Brugere, der leder efter flere muligheder, kan ændre på indstillingerne i søgefunktionen på toppen af siden.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Carrera 41 #9-31, Medellín, Colombia
Med en beliggenhed i Medellín, byder Art Hotel Medellin på stilfuld 3-stjernet overnatning tæt på Parque Lleras. Det har dagspa, samt sauna, mødelokaler og massage.
Gratis wi-fi
8,0
Enestående
1390 anmeldelser
Beliggenhed
0,6 km fra centrum
515 kr.
Carrera 43a No.7-50, Avenida El Poblado, Medellín, Colombia
Med en beliggenhed blandt en række af de mest populære turistattraktioner, butikker og restauranter, gør Hotel Dann Carlton Medellin ideelt for de gæster der vil opeve Medellín og dets omgivelser. Der tilbydes gratis WI-FI, en restaurant og udendørs bassin på hotellet, som kun ligger 10 minutter til fods fra Parque Lleras.
Gratis wi-fi
Parking
8,6
Enestående
5221 anmeldelser
Beliggenhed
0,6 km fra centrum
652 kr.
Calle 9a 37 16, Medellín, Colombia
Det blev bygget i 2010, og The Charlee Hotel er udstyret med en udsigt over Medellín, samt sauna, jacuzzi og udendørs bassin. Det tilbyder trådløst internet og er et stenkast fra Parque Lleras og andre turistattraktioner.
Pool
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
509 anmeldelser
Beliggenhed
0,8 km fra centrum
1.174 kr.
Calle 20 North 44 16, Medellín, Colombia
Ibis Medellin tilbyder moderne omgivelser, mens Medellín besøges. Det tilbyder gratis Wi-Fi.
Gratis wi-fi
Parking
8,3
Enestående
3160 anmeldelser
Beliggenhed
1,3 km fra centrum
392 kr.
Carrera 36b No.11-12, Medellín, Colombia
Med en beliggenhed blandt en række af de mest populære turist hot spots, butikker og restauranter, gør Hotel Park 10 ideelt for de gæster der vil opeve Medellín og dets omgivelser. Med de mange faciliteter, tilbyder dette stilfulde hotel svømmebassin, jacuzzi og sauna.
Gratis wi-fi
Parking
8,5
Enestående
934 anmeldelser
Beliggenhed
0,9 km fra centrum
625 kr.
Carrera 38 # 26-13, Avenida Las Palmas, Medellín, Colombia
Med en beliggenhed i Medellín, byder La Quinta by Wyndham Medellin på en kort køretur fra Park of Bolivar Botanical Garden of Medellin. Det tilbyder mødelokaler, døgnåben reception og udendørs bassin.
Gratis wi-fi
Parking
8,2
Enestående
1588 anmeldelser
Beliggenhed
1,7 km fra centrum
497 kr.
Calle 6 Sur # 42 - 14, Medellín, Colombia
Der er udstyret med udendørs bassin og jacuzzi, og Hampton by Hilton Medellin er beliggende i Medellín og tilbyder komfortabel overnatning. 2 minutters gang fra Centro Comercial Santafe tilbydes moderne værelser udstyrede med køleskab.
Gratis wi-fi
Parking
8,6
Enestående
1162 anmeldelser
Beliggenhed
1,5 km fra centrum
680 kr.
Cdra 43a No 1 Sur-150, Medellín, Colombia
Med en beliggenhed i Medellín, er Holiday Inn Express Medellin 15 minutter fra Enrique Olaya Herrera Airport og tilbyder udendørs bassin. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
Parking
8,3
Enestående
973 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
555 kr.
Carrera 36 No 2 Sur 60, Medellín, Colombia
Med en beliggenhed i Medellín, er Hotel Poblado Alejandria 25 minutter fra Enrique Olaya Herrera Airport og tilbyder tagterrase, jacuzzi og tyrkisk dampbad. Hotellet tilbyder udsigt over by 4-stjernede værelser.
Gratis wi-fi
Parking
8,7
Enestående
427 anmeldelser
Beliggenhed
1,6 km fra centrum
618 kr.
Carrera 25 No. 10-51, Medellín, Colombia
Binn Hotel er beliggende i Medellín og tilbyder indendørs bassin og jacuzzi. Det omfatter skønhedssalon, overvåget parkering og ekspres check-ind/check-ud.
Gratis wi-fi
Parking
9,1
Enestående
360 anmeldelser
Beliggenhed
2,1 km fra centrum
962 kr.

Billigste hoteller i nærheden af Medellín J M Cordova Lufthavn, Medellín

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Medellín J M Cordova Lufthavn, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Medellín J M Cordova Lufthavn for så lidt som 240 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Medellín J M Cordova Lufthavn, der kan bookes til denne pris. Hotel Asturias Medellin er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Medellín J M Cordova Lufthavn. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. March 2024.
I øjeblikket er de her, de hoteller med de laveste priser tæt på Medellín J M Cordova Lufthavn (MDE), som vi kunne finde på de valgte datoer. Priser går op og ned afhængig af de valgte datoer og hotellets stjerner og beliggenhed.
Vis alle 4.516 hoteller
Circular 4 # 73 - 124, Medellín, Colombia
4,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
240 kr.
Gns. pr. nat
Cra 37 #10a 20, Medellín, Colombia
0,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
446 kr.
Gns. pr. nat
Transversal 39 No. Circular 74B 10, Medellín, Colombia
4,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
639 kr.
Gns. pr. nat
Carrera 45 No. 5 - 15, Medellín, Colombia
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
659 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Medellín J M Cordova Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Medellín J M Cordova Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Medellín J M Cordova Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. March 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig pris pr. nat) for de valgte datoer opdelt efter hotelklasse. Du kan også finde de mest populære hoteller og de hoteller, hvor du får mest for pengene, i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Carrera 38 # 26-13, Avenida Las Palmas, Medellín, Colombia
497 kr.
Calle 20 North 44 16, Medellín, Colombia
392 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Carrera 36b No.11-12, Medellín, Colombia
625 kr.
Carrera 43a No.7-50, Avenida El Poblado, Medellín, Colombia
652 kr.
Calle 9a 37 16, Medellín, Colombia
1.174 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Medellín J M Cordova Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Medellín J M Cordova Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 5. March 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på Medellín J M Cordova Lufthavn (MDE) eller de attraktioner, du planlægger at besøge. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Medellín J M Cordova Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Medellín J M Cordova Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 5. March 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Medellín J M Cordova Lufthavn?

    Et af de mest populære hoteller i nærheden af Medellín J M Cordova Lufthavn er Hotel Suramericana, som er blevet anmeldt af 2.084 brugere og p.t. har en vurdering på 7,4/10. Andre steder med høj vurdering er Hotel Dann Carlton Medellin og Ghl Hotel Portón Medellín, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,6/10 og 9,1/10 af vores brugere.

Find bedre resultater til din overnatning i Medellín J M Cordova Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Medellín
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Medellín

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined