Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Hoofddorp Railway Station, Hoofddorp

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Hoofddorp Railway Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Hoofddorp Railway Station - Hoofddorp, Holland
29. juni — 30. juni2
Hoofddorp Railway Station - Hoofddorp, Holland
lør. 29.6
søn. 30.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Hoofddorp Railway Station

Opdag velkendte overnatningssteder i Hoofddorp Railway Station, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 10 hoteller i Hoofddorp Railway Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 22. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Hoofddorp Railway Station er .
Dette er nogle af hotellerne i nærheden af ​​Hoofddorp Railway Station med den største efterspørgsel. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Vuursteen 1, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Der er udstyret med opvarmet bassin, trådløst internet og sauna, og Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel er bekvemt beliggende ved siden af Amsterdam Lufthavn Schiphol. Med de mange faciliteter, har dette hyggelige hotel ekspres check-ind/check-ud, roomservice og administrationsgang.
Gratis wi-fi
Parking
6,9
God
6012 anmeldelser
Beliggenhed
2,8 km fra centrum
656 kr.
Rijnlanderweg 800, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Hyatt Place Amsterdam Airport tilbyder 4-stjernet overnatning i Hoofddorp, tæt på Amsterdam Lufthavn Schiphol. Med de adskillige faciliteter, har dette stilfulde hotel mødelokaler, døgnåben reception og børnepasning.
Gratis wi-fi
8,5
Enestående
6491 anmeldelser
Beliggenhed
2,1 km fra centrum
719 kr.
Kruisweg 495, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Med en beliggenhed i Hoofddorp, har NH Amsterdam Schiphol Airport direkte adgang til Amsterdam Lufthavn Schiphol og tilbyder indendørs bassin, trådløst internet og tyrkisk dampbad. Det har et spa- og wellnesscenter, samt jacuzzi, svømmebassin og sauna.
Pool
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
8235 anmeldelser
Beliggenhed
2,8 km fra centrum
642 kr.
Vuursteen 3, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Der er udstyret med tyrkisk dampbad og indendørs bassin, og dette hotel er bekvemt beliggende i Hoofddorp, blot nogle minutter fra Amsterdam Lufthavn Schiphol. Der er også et træningscenter med svømmebassin.
Gratis wi-fi
Parking
7,1
God
2578 anmeldelser
Beliggenhed
2,8 km fra centrum
672 kr.
Taurusavenue 12, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Dette 4-stjernede hotel har en moderne og elegant indretning og ligger i Hoofddorp. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen.
Gratis wi-fi
8,4
Enestående
2711 anmeldelser
Beliggenhed
1,4 km fra centrum
722 kr.
Jupiterstraat 162-200, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol tilbyder komfortabel 3-stjernet overnatning i Hoofddorp. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
7,6
God
2760 anmeldelser
Beliggenhed
1,3 km fra centrum
658 kr.
Neptunusstraat 1, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol tilbyder moderne indkvartering i Hoofddorp, og er 10 minuts gang fra Hoofddorp. Det tilbyder 3-stjernede værelser med aircondition.
Gratis wi-fi
7,9
God
4418 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
704 kr.

Hotelpriser i Hoofddorp Railway Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Hoofddorp Railway Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Hoofddorp Railway Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 22. juni 2024.
Vi er stødt på følgende hoteller i nærheden af ​​Hoofddorp Railway Station med forskellige pris- og hotelklassemuligheder. Du finder også de mest populære hoteller, og dem, hvor mang får mest for pengene, inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Jupiterstraat 162-200, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
658 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Rijnlanderweg 800, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
719 kr.
Kruisweg 495, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
642 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Hoofddorp Railway Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Hoofddorp Railway Station. Der er 10 hoteller i Hoofddorp Railway Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 22. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Hoofddorp Railway Station er .
Vis alle 10 ophold
Vuursteen 3, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
2,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
672 kr.
Gns. pr. nat
Neptunusstraat 1, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
1,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
704 kr.
Gns. pr. nat
Jupiterstraat 162-200, Hoofddorp, North Holland, Netherlands
1,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
658 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Hoofddorp Railway Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Hoofddorp Railway Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 22. juni 2024.
Uanset om du besøger Hoofddorp Railway Station for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Hoofddorp Railway Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Hoofddorp Railway Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 22. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Hoofddorp Railway Station?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Hoofddorp Railway Station er Hyatt Place Amsterdam Airport, som er blevet anmeldt af 6.491 brugere og p.t. har en vurdering på 8,5/10. Andre steder med høj vurdering er NH Amsterdam Schiphol Airport og Bastion Hotel Amsterdam Airport, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,2/10 og 7,1/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Bedwood Hostel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 7,4 ud fra 2.017 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Hoofddorp Railway Station i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 22.698 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,6 ud fra 4.487 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Hoofddorp Railway Station?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Hoofddorp Railway Station er 237 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Hoofddorp Railway Station?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Hoofddorp Railway Station for helt ned til 216 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Hoofddorp Railway Station?

  De mest populære seværdigheder i Hoofddorp Railway Station er Københavns Hovedbanegård (i København), Times Square (i New York) og Amsterdam Centraal (i Amsterdam) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Hoofddorp Railway Station

Overvej alternative overnatninger i Hoofddorp
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Hoofddorp

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined