Hoteller i nærheden af Haugesund Lufthavn, Haugesund

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Haugesund Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Haugesund, Norge - Haugesund (HAU)
8. mar. — 9. mar.2
Haugesund, Norge - Haugesund (HAU)
fre. 8.3
lør. 9.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Haugesund Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Haugesund Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 60 hoteller i Haugesund Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 1. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Haugesund Lufthavn er .
Disse hoteller tæt på Haugesund Lufthavn (HAU) er de mest aktive blandt vores brugere i øjeblikket. Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Kirkegata 166, Haugesund, Rogaland, Norway
Med en beliggenhed i Haugesund, byder Scandic Haugesund på gratis Wi-Fi og træningscenter. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
7,7
God
362 anmeldelser
Beliggenhed
0,2 km fra centrum
935 kr.
Strandgata 161, Haugesund, Rogaland, Norway
Beliggende kun 20 minutters gang fra hjertet af byen, byder Banken Hotel på ophold til overkommelige priser og er perfekt for både forretning og ferie. Det er også minutter fra Haugesunds populære turiststeder.
Gratis wi-fi
7,8
God
1618 anmeldelser
Beliggenhed
0,0 km fra centrum
826 kr.
Åsbygata 3, Haugesund, Rogaland, Norway
Quality Hotel Maritim tilbyder komfortabel 4-stjernet overnatning i Haugesund. Det har et træningscenter, samt sauna, ekspres check-ind/check-ud og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
7,2
God
1215 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
1.156 kr.
Haraldsgt. 207, Haugesund, Rogaland, Norway
Med en beliggenhed i Haugesund, byder Sure Hotel by Best Western Haugesund på 3-stjernet overnatning samt tagterrase, bowlingbaner og trådløst internet. Det er beliggende i nærheden af et stort antal populære barer, diskoteker og restauranter.
Gratis wi-fi
Beliggenhed
0,3 km fra centrum
870 kr.
Smedasundet 93, Haugesund, Rogaland, Norway
Clarion Collection Hotel Amanda tilbyder hyggelige omgivelser, mens Haugesund besøges. Det har dagspa, samt trådløst internet, sauna og mødelokaler.
Gratis wi-fi
7,9
God
637 anmeldelser
Beliggenhed
0,1 km fra centrum
1.081 kr.

Hotelpriser i Haugesund Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Haugesund Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Haugesund Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 1. marts 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser pr. hotelklasse tæt på Haugesund Lufthavn(HAU). For yderligere indsigt har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Åsbygata 3, Haugesund, Rogaland, Norway
1.156 kr.
Smedasundet 93, Haugesund, Rogaland, Norway
1.081 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Kirkegata 166, Haugesund, Rogaland, Norway
935 kr.
Strandgata 161, Haugesund, Rogaland, Norway
826 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Haugesund Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Haugesund Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 1. marts 2024.
Rul ned og zoom ind på kortet for at finde ejendomme tæt på Haugesund Lufthavn (HAU). Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Haugesund Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Haugesund Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 1. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Haugesund Lufthavn?

    Et af de mest populære hoteller i nærheden af Haugesund Lufthavn er Banken Hotel, som er blevet anmeldt af 1.618 brugere og p.t. har en vurdering på 7,8/10. Andre steder med høj vurdering er Quality Hotel Maritim og Scandic Haugesund, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,2/10 og 7,7/10 af vores brugere.

Find bedre resultater til din overnatning i Haugesund Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Haugesund
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Haugesund

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined