Populære hoteller
Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Hakuba Ski, Hakuba

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Hakuba Ski på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Hakuba Ski - Hakuba, Japan
23. apr. — 24. apr.2
Hakuba Ski - Hakuba, Japan
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Hakuba Ski

Opdag velkendte overnatningssteder i Hakuba Ski, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 169 hoteller i Hakuba Ski, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Hakuba Ski er .
Disse hoteller i nærheden af ​​Hakuba Ski ser den største aktivitet fra vores brugere i øjeblikket. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
2937 Hokujo, Kitaazumi-Gun, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i det smukke Hakuba, tilbyder Courtyard by Marriott Hakuba behagelige faciliteter som jacuzzi, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og massage. Det har et træningscenter, samt mødelokaler, døgnåben reception og roomservice.
Gratis wi-fi
Parking
7,9
God
82 anmeldelser
Beliggenhed
2,3 km fra centrum
1.213 kr.
4403-2 Hokujo Happo, Kitaazumi-Gun, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i det smukke Hakuba, tilbyder Hakuba Hotel Paipu no Kemuri behagelige faciliteter som pengeskab, vaskeri og sneaktiviteter. Det er beliggende en kort gåtur fra Hakuba Happoone Winter Resort.
Gratis wi-fi
7,4
God
199 anmeldelser
Beliggenhed
2,5 km fra centrum
547 kr.
4631-4 Hokujo, Hakuba, Japan
Hakuba Gondola Hotel har en perfekt beliggenhed i fredelige omgivelser i Hakuba, kun en kort køretur fra Mount Shirouma. Det har gratis trådløst internet, en bar og er minutter fra Hakuba Happoone Winter Resort.
Gratis wi-fi
8,4
Enestående
4 anmeldelser
Beliggenhed
2,2 km fra centrum
708 kr.
3750 Happo Hokujo, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i det naturskønne Hakuba, tilbyder Rosenheim Hakuba behagelige faciliteter inklusiv jacuzzi, sauna og udendørs tennisbaner. Det omfatter gratis shuttle-service, udlejning af skiudstyr og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.
Gratis wi-fi
Parking
7,9
God
200 anmeldelser
Beliggenhed
1,8 km fra centrum
631 kr.
Hokujo 5470-1, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i Hakuba, byder denne Hotel Hakuba på blot en kort køretur fra Otari og massage, gratis shuttle-service og cykeludlejning. Det tilbyder ski-garderobeskabe, rygeområde og sneaktiviteter.
Gratis wi-fi
Parking
8,5
Enestående
270 anmeldelser
Beliggenhed
0,7 km fra centrum
827 kr.
4721 Hokujo Hakuba-Mura, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i Hakuba, er Hotel Keyaki no Ki en kort køretur fra Otari og tilbyder ski-in/-out faciliteter. Nogle af de populære faciliteter, dette 3-stjernede hotel tilbyder, inkluderer gratis shuttle-service og gratis Wi-Fi.
Gratis wi-fi
Parking
5,8
Okay
65 anmeldelser
Beliggenhed
2,4 km fra centrum
1.234 kr.
6680 Hokujo, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i det smukke Hakuba, tilbyder Hakuba Hotel Ougiya behagelige faciliteter inklusiv gratis shuttle-service og opbevaring af bagage. Dette hotel er beliggende få minutter fra Hakuba Happo Onsen.
Gratis wi-fi
Parking
8,3
Enestående
228 anmeldelser
Beliggenhed
1,6 km fra centrum
855 kr.
2455-11 Hokujo, Hakuba, Japan
Eternal Flame er perfekt beliggende i Hakuba, kun en lille køretur fra Otari og Ogawa. Det er udstyret med jacuzzi, skiskole og gratis trådløst internet.
Gratis wi-fi
Parking
9,7
Enestående
206 anmeldelser
Beliggenhed
1,5 km fra centrum
827 kr.
Happo Gondola-Mae, Hakuba-mura, Kitaazumi-gun, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i det smukke Hakuba, tilbyder ALP Lodge behagelige faciliteter inklusiv sauna, jacuzzi og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Dette hotel er beliggende en kort spadseretur fra Hakuba Happoone Winter Resort.
Gratis wi-fi
Parking
8,0
Enestående
150 anmeldelser
Beliggenhed
2,3 km fra centrum
911 kr.
4402,Hokujo,Kita-Azumi-gun, Hakuba, Japan
Med en beliggenhed i det naturskønne Hakuba, tilbyder Petit Hotel Shitaka behagelige faciliteter inklusiv sauna, ski-garderobeskabe og skiskole. Det tilbyder 3-stjernede værelser med aircondition.
Gratis wi-fi
Parking
7,6
God
98 anmeldelser
Beliggenhed
2,5 km fra centrum
932 kr.

Tips til at boooke hotel i Hakuba Ski

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Hakuba Ski Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 16. april 2024.
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:tirsdag
1.001 kr. - 4.705 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i nærheden af Hakuba Ski, Hakuba

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Hakuba Ski, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Hakuba Ski for så lidt som 925 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Hakuba Ski, der kan bookes til denne pris. Hakuba Alpine Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Hakuba Ski. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Disse Hakuba Ski ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 169 hoteller
5706 Happo-One, Hakuba, Japan
1,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
925 kr.
Gns. pr. nat
Hokujo Wadano 4977-1, Hakuba, Japan
1,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.227 kr.
Gns. pr. nat
Happo 4998, Hakuba, Japan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.451 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Hakuba Ski

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Hakuba Ski, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Hakuba Ski til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Hakuba Ski. Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
2937 Hokujo, Kitaazumi-Gun, Hakuba, Japan
1.213 kr.
4631-4 Hokujo, Hakuba, Japan
708 kr.
4403-2 Hokujo Happo, Kitaazumi-Gun, Hakuba, Japan
547 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
4688 Hokujo, Hakuba, Japan
1.008 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Hakuba Ski

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Hakuba Ski. Der er 169 hoteller i Hakuba Ski, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Hakuba Ski er .
Vis alle 169 ophold
4608 Oaza Hokujoh, Hakuba, Japan
2,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
1.605 kr.
Gns. pr. nat
4683-2 Wadano Hakuba, Hakuba, Japan
2,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
862 kr.
Gns. pr. nat
3477, Hokujo, Hakuba, Japan
2,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
813 kr.
Gns. pr. nat
4688 Hokujo, Hakuba, Japan
2,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
1.008 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Hakuba Ski

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Hakuba Ski for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Hakuba Ski, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interesserede i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Hakuba Ski

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Hakuba Ski, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Hakuba Ski?

  Courtyard by Marriott Hakuba er et meget populært hotel i nærheden af Hakuba Ski med en vurdering på 7,9 ud fra 82 anmeldelser. Hakuba Tokyu Hotel (8,6 ud fra 158 anmeldelser) og Hakuba Hotel Paipu no Kemuri (7,4 ud fra 199 anmeldelser) er også højt vurderede hoteller i Hakuba Ski. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Hakuba Ski i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 21.685 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Tæt på Amsterdam Centraal finder du Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Hakuba Ski?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 393 kr./nat er normalt for et hotel i Hakuba Ski.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Hakuba Ski?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Hakuba Ski for helt ned til 315 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Hakuba Ski

Overvej alternative overnatninger i Hakuba
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Hakuba

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined