Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Hafjell Alpine Centre, Øyer

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Hafjell Alpine Centre på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Hafjell Alpine Centre - Øyer, Norge
24. apr. — 25. apr.2
Hafjell Alpine Centre - Øyer, Norge
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Hotelpriser i Hafjell Alpine Centre

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Hafjell Alpine Centre, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Hafjell Alpine Centre til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Hafjell Alpine Centre. Du finder også de mest populære hoteller, og dem, hvor mang får mest for pengene, inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Hundervegen 33, Øyer (Hafjell), Oppland, Norway
638 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Hundervegen 1, Øyer (Hafjell), Oppland, Norway
818 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Hafjell Alpine Centre

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Hafjell Alpine Centre. Der er 21 hoteller i Hafjell Alpine Centre, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Hafjell Alpine Centre er .
Vis alle 21 ophold
Hundervegen 1, Øyer (Hafjell), Oppland, Norway
2,7 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
818 kr.
Gns. pr. nat
Hundervegen 33, Øyer (Hafjell), Oppland, Norway
2,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
638 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Hafjell Alpine Centre

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Hafjell Alpine Centre for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på Hafjell Alpine Centre, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Hafjell Alpine Centre

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Hafjell Alpine Centre, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Hafjell Alpine Centre?

  Scandic Hafjell, som har en vurdering på 7,7 ud fra 2.041 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Hafjell Alpine Centre. Andre populære overnatningssteder er Hafjell Hotell med en gennemsnitsvurdering på 8,0 ud fra 1.061 anmeldelser og Hafjell Alpinlandsby Pluss med en vurdering på 8,3 ud fra 71 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Hafjell Alpine Centre i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.685 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Hafjell Alpine Centre?

  Hoteller i Hafjell Alpine Centre koster i gennemsnit 555 kr./nat ifølge data fra HotelsCombined fra de seneste 72 timer.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Hafjell Alpine Centre?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Hafjell Alpine Centre fra 534 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Hafjell Alpine Centre

Overvej alternative overnatninger i Øyer
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Øyer

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined