Hoteller i nærheden af Castries George F.L.Charles Lufthavn, Castries

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Castries George F.L.Charles Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Castries, Saint Lucia - George F.L.Charles (SLU)
12. mar. — 13. mar.2
Castries, Saint Lucia - George F.L.Charles (SLU)
tir. 12.3
ons. 13.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Castries George F.L.Charles Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Castries George F.L.Charles Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 278 hoteller i Castries George F.L.Charles Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Castries George F.L.Charles Lufthavn er .
Det her er nogle af hotellerne tæt på Castries George F.L.Charles Lufthavn ((SLU)) med højeste efterspørgsel. Brugere, der leder efter flere muligheder, kan ændre på indstillingerne i søgefunktionen på toppen af siden.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
la Toc Road, Castries, Saint Lucia
Med en beliggenhed i Castries, er Sandals Regency La Toc 20 minutter fra George F. L. Charles Airport og tilbyder svømmebassin, privat strand og udendørs bassin. Det har et fitnesscenter, samt udendørs tennisbaner, jacuzzi og sauna.
8,2
Enestående
39 anmeldelser
Beliggenhed
2,3 km fra centrum
5.108 kr.
12 Tapion Reef Road, Castries, Saint Lucia
Der er udstyret med trådløst internet, og Aanola Villas er beliggende i Castries og tilbyder komfortabel overnatning. Det tilbyder legeplads, døgnåben reception og børnepasning.
Gratis wi-fi
Parking
6,0
God
49 anmeldelser
Beliggenhed
1,8 km fra centrum
410 kr.

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Castries George F.L.Charles Lufthavn

Gennemse de overnatningssteder i Castries George F.L.Charles Lufthavn, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 278 overnatningssteder i Castries George F.L.Charles Lufthavn, og dataene blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Vores brugere vurderede disse hoteller som nogle af de bedste steder at bo i nærheden af ​​Castries George F.L.Charles Lufthavn (SLU). Sørg for at læse brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse hoteller er blandt de højest vurderede.
Vis alle 278 hoteller
Castries - Gros Islet Highway, Castries, Saint Lucia
2,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
4.712 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Castries George F.L.Charles Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Castries George F.L.Charles Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Castries George F.L.Charles Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig pris pr. nat) for de valgte datoer opdelt efter hotelklasse. Som et ekstra lag, har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
12 Tapion Reef Road, Castries, Saint Lucia
410 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
Castries - Gros Islet Highway, Castries, Saint Lucia
4.712 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Castries George F.L.Charles Lufthavn

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Castries George F.L.Charles Lufthavn. Der er 278 hoteller i Castries George F.L.Charles Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 5. marts 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Castries George F.L.Charles Lufthavn er .
Vis alle 278 ophold
12 Tapion Reef Road, Castries, Saint Lucia
1,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
410 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Castries George F.L.Charles Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Castries George F.L.Charles Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 5. marts 2024.
Uanset om du lander i Castries George F.L.Charles Lufthavn (SLU) pga. fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Castries George F.L.Charles Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Castries George F.L.Charles Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 5. marts 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Castries George F.L.Charles Lufthavn?

    Sandals La Toc Golf and Spa Resort er et meget populært hotel i nærheden af Castries George F.L.Charles Lufthavn med en vurdering på 8,2 ud fra 39 anmeldelser. Marigot Beach Club and Dive Resort (7,1 ud fra 174 anmeldelser) og Villa Beach Cottages (9,0 ud fra 181 anmeldelser) er også højt vurderede hoteller i Castries George F.L.Charles Lufthavn. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined