Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Gamle Oslo, Oslo

Søg efter og sammenlign hoteller i Gamle Oslo, Oslo på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Gamle Oslo - Oslo, Norge
30. juli — 31. juli2
Gamle Oslo - Oslo, Norge
tir. 30.7
ons. 31.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Gamle Oslo

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Gamle Oslo Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Billigste måned:december
Dyreste måned:juni
Gennemsnitspris i Gamle Oslo:593 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:288 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:mandag
294 kr. - 1.050 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
410 kr. - 1.278 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i Gamle Oslo, Oslo

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Gamle Oslo, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Gamle Oslo for så lidt som 748 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Gamle Oslo, der kan bookes til denne pris. Scandic Helsfyr er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Gamle Oslo. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Disse Gamle Oslo ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Hvis du har fleksibilitet med ankomst og afrejse, så brug søgeformularen til at sammenligne priser for andre datoer.
Vis alle 127 hoteller
Innspurten 7, Oslo, Oslo, Norway
2,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
748 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Gamle Oslo

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Gamle Oslo for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Gamle Oslo områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Gamle Oslo, Oslo

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Gamle Oslo, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Gamle Oslo?

  Scandic Helsfyr, som har en vurdering på 8,3 ud fra 1.348 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i Gamle Oslo. Andre populære overnatningssteder er Forenom Aparthotel Oslo med en gennemsnitsvurdering på 7,6 ud fra 3.122 anmeldelser og Central City Apartments med en vurdering på 7,0 ud fra 3.211 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Oslo City Centre er godt?

  K7 Hotel Oslo er et hotel i nærheden af Oslo City Centre, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 7,8 ud fra 3.628 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Gamle Oslo i nærheden af Holmenkollen Skihop?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Holmenkollen Skihop, kan du overveje Scandic Holmenkollen Park. Det er vurderet til 8,5/10 ud fra 3.034 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Nydalen Metro Station?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Nydalen Metro Station, kan du overveje Oslo Vandrerhjem Haraldsheim (vurderet til 8,2 ud fra 5.721 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Gamle Oslo?

  Hoteller i Gamle Oslo har en gennemsnitspris på 562 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvad koster et billigt hotel i Gamle Oslo?

  308 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i Gamle Oslo af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Gamle Oslo?

  Den mest populære seværdighed i Gamle Oslo er Oslo City Centre, der ligger i Oslo, efterfulgt af Holmenkollen Skihop og Nydalen Metro Station, der ligger i henholdsvis Oslo og Oslo. Afhængigt af hvor og hvor længe du planlægger at blive i Gamle Oslo, kan du måske besøge mindst en af disse byer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Gamle Oslo

Overvej alternative overnatninger i Oslo
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Oslo

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined