Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Fu Jen Catholic University, Xinzhuang District

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Fu Jen Catholic University på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Fu Jen Catholic University - Xinzhuang District, Taiwan
24. apr. — 25. apr.2
Fu Jen Catholic University - Xinzhuang District, Taiwan
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Fu Jen Catholic University, Xinzhuang District

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Fu Jen Catholic University, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Fu Jen Catholic University for så lidt som 295 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Fu Jen Catholic University, der kan bookes til denne pris. Hotel Purity er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Fu Jen Catholic University. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
Ud af de hoteller tæt på Fu Jen Catholic University, som vi har fundet, er disse ejendomme prissat lavest. Priserne vil typisk svinge afhængigt af de valgte datoer, hotellets stjerner og hotellets beliggenhed.
Vis alle 3 hoteller
No.60, Daguan St, Xinzhuang District, Taiwan
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
295 kr.
Gns. pr. nat
No. 187 Hougang 1st Road, Xinzhuang District, Taiwan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
335 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Fu Jen Catholic University

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Fu Jen Catholic University. Der er 3 hoteller i Fu Jen Catholic University, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Fu Jen Catholic University er .
Vis alle 3 ophold
No.60, Daguan St, Xinzhuang District, Taiwan
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
295 kr.
Gns. pr. nat
No. 187 Hougang 1st Road, Xinzhuang District, Taiwan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
335 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Fu Jen Catholic University

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Fu Jen Catholic University for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Fu Jen Catholic University kvarterer, du planlægger at besøge. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Fu Jen Catholic University

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Fu Jen Catholic University, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Fu Jen Catholic University?

  Fu Jen Catholic University er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Surreal Motel, som p.t. har en vurdering på 8,5. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Yidear Hotel og Hotel Purity, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Fu Jen Catholic University.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Fu Jen Catholic University i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Fu Jen Catholic University?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Fu Jen Catholic University er 98 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Fu Jen Catholic University?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Fu Jen Catholic University for helt ned til 77 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Fu Jen Catholic University

Overvej alternative overnatninger i Xinzhuang District
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Xinzhuang District

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined